Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Η πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΕίχαμε μείνει στα φασόλια, συνιστώντας τη συνταγή του cassoulet. Ενδεδειγμένο ταίρι, δεν λέω, για το παστό μπούτι της πάπιας μας. Και χορταστικό εορταστικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυστατικά. 4 κουταλιές βούτυρο, 1 κουταλιά ηλιέλαιο, 1 πάπια κομμένη στα τέσσερα. Εμείς αντί για μία πάπια χρησιμοποιήσαμε 3 κατεψυγμένα παπάκια.[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤα χλωρά ή ξερά φασόλια, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο, έχουν από καιρό το ταίρι τους στην κουζίνα. Διαλεχτά λαχανικά, διαλέξτε και πάρτε, ένα ή και πολλά[...]
Πηγή: bostanistas.gr