κομποστα ροδακινο αργυρω | κεικ πορτοκαλι με σιροπι | μπισκοτα με κακαο | ρυζι με γαριδες | μαριναδες για κοτοπουλο δρισκας | φρουι ζελε συνταγη | μπεζεδες | ψωμι με αλευρι ζεας αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις δαμασκηνα σαμπανια

Βρέθηκαν 33 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


πακετάκια καπνιστού σολομού γεμιστά

Το φιλέτο του καπνιστού σολομού έχει συχνά την τιμητική του στις ειδικές περιπτώσεις και τα γιορτινά τραπέζια. Η παλιότερη βέβαια συνήθεια, να κόβεται live[...]

Πηγή: pandespani.com
Σεβίτσε: τι είναι & το τέλειο μεξικάνικο[...]

Το Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]

Πηγή: pandespani.com
φρέσκος τόνος ψητός με σπανάκι και γκρέιπφρουτ[...]

Μαριναρισμένος σε γκρέιπφρουτ, τόνος ψητός με τρυφερό σπανάκι Όταν ο ψαράς έχει κέφια γιατί κοιμήθηκε ή ξύπνησε καλά ή γιατί η ψαριά ανταποκρίνεται στις[...]

Πηγή: pandespani.com
ψάρι ψητό στο φούρνο - Pandespani.com

Έχω μια δυσανεξία στους μύθους της κουζίνας. Σ΄όλα αυτά που έχουν ντυθεί το πέπλο μιας μυστήριας δυσκολίας και είναι σαν να λένε-παπαγαλίζουν: «μη, τζιζ, μην[...]

Πηγή: pandespani.com
κρύο ψάρι με μαγιονέζα: η συνταγή[...]

Κρύο ψάρι με μαγιονέζα, στολισμένο, ή ψάρι αθηναϊκή μαγιονέζα. Πιο νόστιμο απ’ ό,τι υποθέτετε (σας το υπογράφω), πιο απλό απ’ ό,τι δείχνει (θάρρος και[...]

Πηγή: pandespani.com
φρέσκος τόνος ψητός με σπανάκι και γκρέιπφρουτ[...]

Όταν ο ψαράς έχει κέφια γιατί κοιμήθηκε ή ξύπνησε καλά ή γιατί η ψαριά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών ή γιατί το κραγιόν ή το χρωματιστό γυαλί[...]

Πηγή: pandespani.com
μύδια με πάπρικα και μυρωδικά - Pandespani.com

Αν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα μπορεί[...]

Πηγή: pandespani.com
pin-up hawaiian shrimps: γαρίδες με οικόσημο -[...]

‘Γαρίδες με οικόσημο’, είπε με το γνωστό ψύχραιμο ύφος του ο Greekadman βλέποντας τη φωτογραφία του πιάτου με τις γαρίδες και τον ανανά και διόλου απίθανο[...]

Πηγή: pandespani.com
μαυρομάτικα γιαχνί με φασκόμηλο ή μπαρμπούνια[...]

Στην ελληνική κουζίνα τα λέμε και φασόλια γιαχνί ή μαυρομάτικα γιαχνί, αφού έτσι αποκαλούνται τα φαγητά που μαγειρεύονται με κόκκινη σάλτσα. Στο βόρειο τμήμα[...]

Πηγή: pandespani.com
Λαζάνια με θαλασσινά & ασορτί θαλασσινή[...]

Λαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]

Πηγή: pandespani.com
μύδια με πάπρικα και μυρωδικά

Αν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα[...]

Πηγή: pandespani.com
pin-up hawaiian shrimps: γαρίδες με οικόσημο

‘Γαρίδες με οικόσημο’, είπε με το γνωστό ψύχραιμο ύφος του ο Greekadman βλέποντας τη φωτογραφία του πιάτου με τις γαρίδες και τον ανανά και διόλου[...]

Πηγή: pandespani.com
πικάντικος γαύρος μαρινάτος - Pandespani.com

πικάντικος γαύρος μαρινάτος Τσιμπολογάμε τον μαριναρισμένο γαύρο έξω ή τον αγοράζουμε έτοιμο για να τον εντάξουμε στους μεζέδες, που η απλότητά τους είναι[...]

Πηγή: pandespani.com
φιλέτο γλώσσας με λευκή σάλτσα κρασιού -[...]

Για την «κακομαθημένη» μεσογειακή μας γεύση, η γλώσσα (το ψάρι), ένα από τα πολλά είδη της «επίπεδης» οικογένειας Soleidae, που ζουν σε αλμυρό ή γλυκό νερό και[...]

Πηγή: pandespani.com
αστακομακαρονάδα με ταλιατέλες - Pandespani.com

Η αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]

Πηγή: pandespani.com
τσιπούρα του τρελού νερού (acqua pazza) -[...]

Αν και το όνομα ‘τσιπούρα του τρελού νερού’ φέρνει προς ινδιάνικο, το ‘τρελό νερό’ μου θυμίζει ‘τρελό φτερό’ και ‘γελαστό φεγγάρι’, η ίδια η συνταγή acqua[...]

Πηγή: pandespani.com
καλαμάρια γεμιστά με ούζο - Pandespani.com

Τα καλαμάρια γεμιστά απαντώνται σε πολλές κουζίνες του κόσμου. Το δημομιλές καλαμάρι, και με μάλλον χαριτωμένο το επιστημονικό του όνομα loligo, είναι άκρως[...]

Πηγή: pandespani.com
καλαμάρι, χταπόδι και θράψαλο στη σχάρα -[...]

φωτογραφίες: Γιάννα Πισσάνου Αν το ψήσιμο του κρέατος στο bbq τείνει να θεωρείται ανδρική υπόθεση, όταν σημάνει η ώρα των ψαρικών-θαλασσινών να ανέβουν στην[...]

Πηγή: pandespani.com
γαριδομακαρονάδα στο χαρτί, στη λαδόκολλα for[...]

Ιταλική γαριδομακαρονάδα στη λαδόκολλα Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια,[...]

Πηγή: pandespani.com
μπακαλιάρος στιφάδο, 'ο αλλιώς' -[...]

Ο μπακαλιάρος στιφάδο στην αιχμή του μαγειρικού κόνσεπτ ‘ψάρι στιφάδο’ ή/και ‘ασπόνδυλο στιφάδο’ (πχ. χταπόδι στιφάδο) χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την ελληνική[...]

Πηγή: pandespani.com
λινγκουίνε με μύδια και ντοματίνια - alla[...]

Ιταλική μακαρονάδα: λινγκουίνε με αχνιστά μύδια, ντοματίνια, κρεμμύδι και βασιλικό Τα ζυμαρικά με μύδια (ή/και άλλα οστρακοειδή) ανήκουν στους κλασικούς[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy