Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Λαχταριστό γεύμα από καλαμποκίσιες πίτες με σπανάκι και γέμιση σολομού με αβοκάντο. Ιδανικό για σνακ ή ελαφρύ βραδινό με πολλά Ω3 καλά λιπαρά και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html25/08/13 Καλή εβδομάδα σε όλους. Ο τελευταίος του καλοκαιριού σαν εποχή μονάχα. Γιατί ο καιρός δεν θέλω να αλλάξει ακόμα. Δεν θέλω να χάσω με τίποτα την[...]
Πηγή: zannetcooks.com2/7/14 Tacos με τραγανό μπακαλιάρο και κρέμα ταραμά το πιάτο μας για σήμερα. Συγκεκριμένα αν μπορούσα θα έγραφα : Tacos από τορτίγια με τραγανό ψητό φιλέτο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): 2 μεγάλα καλαμάρια (περίπου 1 κιλό) 1 ποτήρι ξινόγαλο μπόλικο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα) λίγο αλάτι Για το πανάρισμα: 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ: 1 κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο 1 πράσσο τζίντζερ, κύμινο (σκόνη) 500 γρ. γαρίδες 2 ζωμούς (κύβους) λαχανικών αλάτι, πιπέρι ΥΛΙΚΑ για τα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΜία πρόταση από την Ελένη Ψυχούλη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 6-8 γόπες (ή σαφρίδια) 2 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 1 φλ. αλεύρι ½ φλ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1½ κιλό μπακαλιαράκια 1φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλιτζ. καλαμποκάλευρο λάδι για το τηγάνισμα αλάτι πιπέρι Καθαρίζουμε τα ψάρια μας από λέπια και[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Μπακαλιάρος παστός 200 γρ ξεκοκαλισμένος Καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές της σούπας. Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ μέτρια[...]
Πηγή: chefoulis.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠρόχειρο μοιάζει,αλλά χορταστικό, πλήρες γεύμα είναι. Το αγαπούν και τα παιδιά. Και το αγαπώ κι εγώ, μες το καλοκαίρι,τότε που η κουζίνα,όσο και να την θες,δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΞεπαγώνω σε θερμοκρασία δωματίου πλένω και στραγγίζω τον ψάρι . Αλευρώνω τον γαλέο με ανάμεικτο αλεύρι κίτρινο χωριάτικο & καλαμποκάλευρο και τηγανίζω σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟι πατάτες είναι ένα απο τα αγαπημένα μου λαχανικά όπως και να είναι μαγειρεμένες! Και πάντα οι συνταγές που βρίσκω με πατάτες με εκπλήσουν ευχάριστα. Παρακάτω[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΑν και δεν είμαι οπαδός των ψαρικών. δεν λέω όχι σε φιλέτο γλώσσας. Υλικά: Φιλέτα γλώσσας Αλάτι Πιπέρι Κόλιανδρο αποξηραμένο Καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΤο μπαρμπούνι ( Τρίγλη η μυστακοφόρος ή Mullus surmuletus ) μαζί με την εξαδέλφη του, την κουτσομούρα, (Mullus barbatus), είναι από τα νοστιμότερα ψάρια που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ,τι πρέπει για την νηστεία. Είναι μεγάλη συνταγή αλλά σχετικά εύκολη πιστεύω Τι χρειαζόμαστε: Για την σάλτσα: 2 κουτ. σούπας λάδι 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΙΤΑ | ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Ποιος δεν αγαπά τα καλαμάρια; Πιθανώς μιλάμε για το πιο αγαπημένο πιάτο θαλασσινών ειδικά στα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΜ ιλούσα τις προάλλες για συνταγές με ψαράκι λόγω νηστείας Χριστουγέννων. Ψάρι έτσι, ψάρι αλλοιώς.. Τη λύση σήμερα τη βρήκα στο βιβλιαράκι που δίνεται από μια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑ φού ο καιρός δεν μας αφήνει να ψαρέψουμε καλαμάρια λέω να μαγειρέψουμε απ'αυτά που είχαμε πιάσει τότε! Την επόμενη φορά θα σας περιγράψω το κρύο "της[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΣυστατικά 4μικρά μπακαλιαράκια καθαρισμένα Αλεύρι Λάδι για τηγάνισμα Αλατοπίπερο ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΝΤΑ 4ποτήρια νερό 1κουταλιά αλάτι 1ποτήρι καλαμποκάλευρο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 1κιλό μαρίδα Λάδι για το τηγάνισμα Λεμόνια το χυμό για τα σερβίρισμα Καλαμποκάλευρο Αρωματικό αλάτι (βλ.συνταγή ZannetCooks.com-snacks) Μέθοδος[...]
Πηγή: zannetcooks.com