Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Παίρνεις 2 κιλά άλας χοντρόν της θάλασσας. Πλώνεις το έναν κιλόν στον πάτο νου σινιού κάμνοντας κρεβατούιν αλάτινον στο οποίον να βάλεις πάνω να τζοιμηθεί έναν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤα φιλέτα τσιπούρας με σπανάκι Φλορεντίν σε τούρτες σφολιάτας είναι μια δικιά μου “πρωτότυπη” ιδέα για ένα επίσημο ή γιορταστικό δείπνο με ψάρι, όταν θέλει[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλο σπανάκι 400 γρ. φιλέτο σολομού (όχι φρέσκο απαραίτητα) 1.200 γρ. γλυκοπατάτες Αλάτι πιπέρι φρέσκο τζίντζερ (κατά βούληση) 1 σκελίδα σκόρδο φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 γλυκοπατάτες 50 γρ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι θυμάρι ξύσμα από 1 λάιμ χυμό από 1 λάιμ ½ ματσάκι άνηθο 1-2 κ.σ. μέλι 200 γρ. τυρί κρέμα 200 γρ. καπνιστό σολομό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 4 άτομα) 200 γρ. σολομό φιλέτο (χωρίς κοκάλα και πέτσα) κομμένο σε κύβους, 150 γρ. μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες, 1 γλυκοπατάτα, 2 καρότα, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος ή πέρκα ή παγκάσιους…) περίπου 160-180 γρ. το καθένα, τεμαχισμένα σε μεγάλες μπουκιές, 2 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com5 Νοε 2012 Υλικά (3 μερίδες): 1/2 κιλό πέστροφα (ή άλλο ψάρι της αρεσκείας σας) 1 μεγάλη γλυκοπατάτα 3-4 καρότα 1 κολοκυθάκι 2 κόκκινες πιπεριές άνηθο Για την[...]
Πηγή: cookcool.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ 'ένα μπώλ.... 1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο 2 κουταλιές τζίντζερ ψιλοκομμένο ξύσμα από 1/2 λάιμ αλάτι , πιπέρι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΟδηγίεςΚαθαρίζουμε, πλένουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε κατσαρόλα βαθιά να πάρει 2 -3 βράσει. Αδειάζουμε το πρώτο νερό που... The post Χταπόδι με πράσα και[...]
Πηγή: chefoulis.grΨΗΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΣΩΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΛΑΪΜ, ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΠΑΝΑΚΙ Τρίτο και τελευταίο πιάτο, πρόταση του laboratorio για τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλώς σας βρίσκω και πάλι αγαπημένοι μου! Τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου και ενώ πλησιάζουν τα Χριστούγεννα , όλο και πιο πολύ αρχίζουμε να μπαίνουμε στο[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΑπό food styling, τ’ ομολογώ, δεν πάμε καλά σήμερα. Βιαζόμουν όμως, είναι η αλήθεια, να καθίσω κι εγώ στο οικογενειακό τραπέζι γενεθλίων προς τιμην μιας[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com22/3/14 Μαγειρευτός παστός μπακαλιάρος λουκούμι, όνομα και πράγμα! Με μέλι και ξερά δαμάσκηνα που δίνουν μια απίστευτη γλυκύτητα στο φαγητό. Δοκιμάστε το[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά (για 4 άτομα) Γλώσσες 4 γλώσσες 350 γρ. ελαιόλαδο. Αλάτι και τζίντζερ τριμμένο. Σάλτσα 75 γρ. μαγειρεμένα ρεβίθια. 0,4 It ζωμός από τα μαγειρεμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία διαφορετική πρόταση για το γιορτινό σας τραπέζι ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 άτομα 600 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. μουστάρδα Maille Dijon Originale 3 κ.σ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grυλικά 200γρ σπανάκι καθαρισμένο 100γρ μπρόκολο 5 σπαράγγια 1 γλυκοπατάτα (350γρ) 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο φρέσκο τζίντζερ 1/2 κουταλάκι θυμάρι 1/2[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά (4) : 1,5 φλιτζ. καπνιστός σολομός 1 φαγκαλάκι ζελατίνη ½ φλιτζ. κρύο νερό ? φλιτζ. μαγιονέζα 1/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος ελάχιστος χυμός λεμονιού [...]
Πηγή: yumyum.gr