σολωμος ψαρι | μηλα ψητα | τηγανοψωμο με φετα | κανταιφι αργυρω | manitaria sto fourno | συνταγες με αγριογουρουνο | ευκολα μπισκοτα βουτυρου | μιλφειγ με κρακερς αργυρως | γλυκα με πορτοκαλι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις ασβεστης

Βρέθηκαν 125 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΨΑΡΙΑ (ΓΑΥΡΟΙ Ή ΣΑΡΔΕΛΕΣ) ΡΙΓΑΝΑΤΑ

Υλικά (6 μερίδες) : 1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 - 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Εκτέλεση:[...]

Πηγή: yumyum.gr
Μεθυσμένος και αποκεφαλισμένος γαύρος (όχι[...]

Ένα γρήγορο και θρεπτικό φαγητό, είναι το ψάρι σε κάθε του μορφή. Το θέμα μας όμως, είναι τα κόκκαλα. Ο μικρός και μεγάλος άνδρας της οικογένειας έχουν ακριβώς[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Τα ψαρικά πήραν φωτιά…

Τα καυτερά πιάτα και η "αφεντιά" μου δεν τα πάμε και πολύ καλά ομολογώ. Αλλά ε, με το λίγο καυτερό και πικάντικο κάτι γίνεται ... ειδικά αν αυτό[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Εύκολος γαύρος για σκαφάτους

Υλικά γαύρος: 750 γρ. καθαρισμένος από το κεφάλι και το κεντρικό κόκαλο ελαιόλαδο: 100ml λευκό κρασί: 100ml σκόρδο: 1 κουταλιά της σούπας, κομμένο σε πολύ[...]

Πηγή: icookgreek.com
Μαριδάκι ψητό

Όσοι δεν αγαπούν να τηγανίζουν ψάρια είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτή τη μέθοδο. Πάμε να δούμε τι κάνουμε: Καθαρίζουμε τα μαριδάκια από τα κεφάλια τους και[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Τηγανητά Ψάρια με Καλαμποκάλευρο

Τα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Μικρά ψαράκια (γαύρος , μαριδούλα κλπ )[...]

Ελληνικό καλοκαίρι χωρίς ψιλό ψαράκι δεν γίνεται. Ακόμη κι εκείνοι που αρέσκονται στα πανάκριβα ψάρια, σπάνια μπορούν να αντισταθούν στο καλοτηγανισμένο ψιλό[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΟΣ

Για σήμερα επέλεξα να φτιάξω γαύρους ή χαψίες. Καλοκαιρινό και πολύ εύκολο φαγητό. Αν αποφύγουμε το φιλετάρισμα, παρασκευάζεται μέσα σε λίγα λεπτά. Εμείς[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Ψάρια (Γαύροι ή σαρδέλες) Ριγανάτα

Υλικά: (για 6 άτομα) 1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες 1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο 5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 - 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Τρόπος[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Τυλιχτός Γαύρος με Κληματόφυλλο

Υλικά: 1 κιλό γαύρο Κληματόφυλλα, ένα για κάθε γαύρο (φρέσκα κατά προτίμηση) Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο Χυμό λεμονιού (3-4 λεμόνια) 1 ποτήρι νερό 1[...]

Πηγή: greekcook.gr
lixoudis//ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ &[...]

ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ & ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΥΛΙΚΑ 1 κιλο γαυρο 1 λιτρο ξυδι 5 σκελιδες σκόρδο κομμενες σε φετες 2 λεμονια το χυμο τους 1 φλυτζανι αλάτι[...]

Πηγή: mamascook.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy