Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Με τη λέξη θαλασσινά εννοούμε τόσο οστρακόδερμα (π.χ. γαρίδες) όσο και μαλάκια (π.χ. καλαμάρια). Από τα[...]
Πηγή: foodtrails.grΓαρίδες Μαρινάτα Υλικά: 1 κιλό γαρίδες (μεγάλες, νούμερο 1) ½ κιλό φέτα Ελάτης ή Παρνασσού 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10 φέτες μπέικον (ψιλοκομμένες) 3[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 500 γραμ. Mafaldine Barilla ή ταλιατέλες ή χυλοπίτες ή παπαρδέλες 2/3 φλυτζάνι ελαιόλαδο 25 γραμ. βούτυρο λούρπακ 1 κουταλιά του γλυκού χοντρό[...]
Πηγή: greekcook.grΣτο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε το πόσο χρήσιμο και καλό πράγμα είναι η ιχθυοκαλλιέργεια και από πλευράς βιωσιμότητας της αλιείας και για την οικονομία μας,[...]
Πηγή: caruso.grΕξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ιδανικός για να συνδυάσετε την εκλεπτυσμένη γεύση με μια ισορροπημένη διατροφή… Ο τόνος όμως, δεν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΦΑΕ ΑΥΤΟ Ψάρι στο φούρνο με σπανάκι και τυρί ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 179kcal (ανά μερίδα – 192γρ.) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 4 γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 22γρ. ΛΙΠΟΣ: 8γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 2γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕυρισκόμενος σε επαγγελματικό ταξίδι στον Σκανδιναβικό Βορά, και προσπαθώντας να συνηθίσω την ιδέα ότι δεν πρόκειται να νυχτώσει καθόλου για τις επόμενες[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό το ψάρι σας το συνιστώ ως πολύ νόστιμο και πολύ εύκολο. Στο τηγάνι γίνεται πολύ γρήγορα και η γεύση[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτω The recipe we have for today is timely, due to the Greek tradition of "cod-consumption" on the 25th of March, one of our[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟ συνδυασμός της γαρίδας με τα φασόλια και το σπανάκι είναι ιδανικός για ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και γεύση! Εύκολη 25 λεπτά 4μερίδες 1 1 0 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σάλτσα demi-glace γνωστή και ως μπριν (brune), είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής μαγειρικής που χρησιμοποιείται ως έχει, αλλά και ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτή τη φορά δε θα υπάρξουν ωραίες εισαγωγές ..... Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περιγραφή ..... Ίσα που θα καταφέρω να γράψω δυό λέξεις. Και μετά θα πρέπει να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΟΥΝΕΛΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ (ΤΟΝΟΣ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ) Αυτη ειναι η παραδοσιακη συνταγη απ'οπου πηρα την ιδεα για να παρασκευασω την μοσχαρισια γλωσσα σε κοσερβα .[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr