Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
1 Κιλό μύδια 8 Σκελίδες σκόρδο 2 Πιπεριές κόκκινες φλωρίνης ψιλοκομμένες 2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 Κούπα του κρασιού χυμό λεμονιού 1 Κούπα του[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΨητό Φιλέτο φρέσκου σολομού, μαριναρισμένο σε μια γευστική και πικάντικη σάλτσα, φτιαγμένη από σόγια σως, πράσινο κρεμμυδάκι, πολτοποιημένο σκόρδο, καυτερή[...]
Πηγή: kitchenstori.es500 γρ. σπαγγέτι 1 συσκευασία pesto Genovese 2 φλ. ζωμός λαχανικών 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες κρατάμε χωριστά τα κεφάλια και τα[...]
Πηγή: argiro.grΓια το σολομό 2 φιλέτα φρέσκο σολομό χωρίς την πέτσα λίγο πιπέρι 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 2 πρέζες πιπέρι καγιέν 1/2 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.grΑπό όλα τα νησιά μας, η πανέμορφη Ικαρία έχει τη φήμη ότι κρατάει γερά τα σκήπτρα της μακροζωίας στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο. Λίγο η χαλαρότητα, η[...]
Πηγή: pandespani.comΓράφει η thalia Έτσι περιγράφει την μέντα - τον δυόσμο μας - ένας ποιητής του 12ου αιώνα.... σπάνια λοιπόν ο Πλούτωνας - ο θεός του Άδη - επισκεπτόταν τον πάνω[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Φίνο ορεκτικό με σολομό και κολοκυθάκια. Εντυπωσιακό σαν παρουσία αλλά και ιδιαίτερα εύγευστο, με υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨάρια βραστά με αρωματικά βότανα Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 20’, Κόστος: 19 € ΥΛΙΚΑ : 2 ψάρια μπακαλιάρους (περίπου στα 800 γρ.) [...]
Πηγή: foodtrails.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ δεύτερη σημερινή μας νοστιμιά είναι ένα απλό και ζουμερό φιλέτο γαλέου αρωματισμένο με το "θέμα" της ημέρας που είναι τα βότανα Προβηγκίας. Τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣυνταγή για τόνο στο φούρνο, με ρόφημα κρόκου Κοζάνης. Τι χρειαζόμαστε: 2 τονάκια κομμένα σε φέτες ξίδι 4 μέτριες ντομάτες κομμένες σε φέτες 6-8 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 4 φιλέτα πέρκας 4 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι (το έχω φτιάξει και με ξερό, όμως το φρέσκο είναι καλύτερο) 8 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό 2 δαφνόφυλλα (κατά[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι ένα φιλέτο λιπαρου ψαριού όπου το ψηνουμε στο αλάτι και σε αρωματικά βότανα. Τέλειο για την μπύρα το κρασί ή και σε κάθε γεύμα ακόμα και σε sushi. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 καλαμάρια x 200 γρ. 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη 1 κρεμμύδι 1/2 πράσο 1 κόκκινη πιπεριά 1-1/2 φλ. ψίχουλα μπαγιάτικου ψωμιού 1/3 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠέρυσι ,για πρώτη φορά,δοκίμασα να μαγειρέψω τον συνδυασμό αυτών των δύο και μας άρεσε οικογενειακώς θα έλεγα... ΥΛΙΚΑ 500 γρ. καλαμαράκια σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά (για 2-4 άτομα) 2 τσιπούρες (1 κιλό) καθαρισμένες και χαραγμένες διαγώνια σε 3 σημεία. Για τη μαρινάτα: ½ φλ. ελαιόλαδο, ½ φλ. χυμό λεμονιού, ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. γαρίδες χωρίς κέλυφος, με ουρά KALLIMANIS 100 γρ. μικρά αμπελόφυλλα 1 κουτ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουτ. τσαγιού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 μερίδες 800 γρ. καλαμάρι σε κομμάτια KALLIMANIS 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κουτ. σούπας τοματοπελτέ 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 πακέτο μπακαλιάρο με 8 φιλέτα αλάτι πιπέρι ρίγανη δενδρολίβανο (4 μικρά κλαδάκια ή φυλλαράκια) 4 φύλλα δάφνης ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 φιλέτα πέρκας (περίπου 600 γρ. το καθένα) Για την κρούστα 6 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και καλοστιμμένο 8 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ. μουστάρδα σε σκόνη χυμό[...]
Πηγή: akispetretzikis.com