Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Αλείφουμε το φύλλο κρούστας με βούτυρο και το ψήνουμε μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά ψίχα καβούρι: 500γρ., πολύ καλής ποιότητας αβοκάντο: 160 γρ., κομμένο σε μικρά ζαράκια ντομάτα φρέσκια: 160 γρ. χωρίς φλούδα και σπόρους, κομμένη σε[...]
Πηγή: icookgreek.com1 μικρό χταπόδι 350 γρ. ρύζι arborio 3/4 λίτρου ζωμός θαλασσινών 1 μέτριο πράσο 10 ντοματάκια (cherries) 1 φρέσκο κρεμμυδάκι λίγο βούτυρο 5 κ.τ.σ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami18/9/14 Τόνος με γλυκόξινα βλίτα το πιάτο μας. Γενικά τα χόρτα με το ψάρι είναι αγαπημένος συνδυασμός για πολλούς ανθρώπους. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι λίγο[...]
Πηγή: zannetcooks.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com