Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Αφου πλησιαζουμε στην εθνικη μας γιορτη,οπου ο βακαλαος επιβαλλεται ας τηρησουμε την παραδοση με μια οχι και τοσο παραδοσιακη συνταγη,μα είναι... ...σπεσιαλιτε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά (για 4 άτοµα) 12 µέτριες, ωµές (γκρίζες) γαρίδες, 2 φιλέτα άσπρου ψαριού (250 γρ. σύνολο περίπου)=ή φιλέτα άλλων ψαριών (µπακαλιάρου π.χ.), 8 µικρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.com300 γρ. χταπόδι πλοκάμι Kallimanis 190 γρ. ντομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες 50 γρ. φρέσκο κρεμμύδι κρατάμε το πράσινο μέρος ολόκληρο 50 γρ. φρέσκο πράσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ Γιάννης Μπαξεβάνης, ένας από τους καλύτερους σεφ της χώρας μας, με διεθνή ακτινοβολία και πολλά βραβεία, που έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο την ελληνική[...]
Πηγή: bostanistas.gr300 γρ. χταπόδι πλοκάμι 190 γρ. ντομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες 50 γρ. φρέσκο κρεμμύδι κρατάμε το πράσινο μέρος ολόκληρο 50 γρ. φρέσκο πράσο κρατάμε το[...]
Πηγή: argiro.grΈνα λιτό φιλέτο ψαριού χωρίς κόκαλα, καμουφλαρισμένο σε ένα υπέροχα φουσκωμένο σουφλέ με αυγά και τυριά. Το συνοδευτικό του πιάτο είναι μια ζεστή σαλάτα από[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥΛΙΚΑ Για το πρασόρυζο 40 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. πράσο (το άσπρο μέρος κομμένο σε λεπτά μισοφέγγαρα) 100 γρ. ρύζι parboiled 40 γρ. κρασί λευκό 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό την ημέρα που γύρισα κάτι βράζει μέσα μου. Τις νύχτες ξυπνάω από κάποιο όνειρο τόσο αληθοφανές, που για ώρα νομίζω πως οι απειλές του συνεχίζονται ακόμα.[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 ψάρι του 1 1/2 κιλού κομμένο σε φιλέτα 3 μέτρια κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδου 6 ντομάτες 4 πράσινες πιπεριές 400 γρ. πατάτες 1 κουταλιά αλεύρι 2 φύλλα δάφνης[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣυστατικά 700γρ.μπακαλιάρος (2κομμάτια) Λάδι 1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 2σκελ.σκόρδο ολόκληρες 1/2φλ.λευκό κρασί 1ντομάτα τριμμένη 2δαφνόφυλλα [...]
Πηγή: zannetcooks.comMισό μικρό χταπόδι ή 2-3 κουκούλες χταποδιού (500 γρ.) 2 φύλλα δάφνης 1 κ.σ. πιπέρι σε κόκκους 2 κ.σ. μπαλσάμικο ξίδι διάφορα μυρωδικά (άνηθο, δυόσμο,[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤον τελευταίο καιρό έχει πέσει ψαροφαγία. Μου αρέσουν τα ψάρια αλλά σιχαίνομαι το καθάρισμα. Μην τα ξαναλέω ε; :-p Οπότε μια χαρά είναι τα φιλέτα γλώσσας και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λαχανικά της εποχής και να δημιουργήσουμε πίτες που θα ενθουσιάσουν την παρέα. Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : για ένα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 κιλό μέτρια μπαρμπούνια αλεύρι αλάτι και πιπέρι χυμός λεμονιού 1/2 κούπα λάδι 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες 1 σκελίδα σκόρδου 1/2 κούπα λευκό κρασί 1/2 κούπα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΡολό τσιπούρας με γαρίδες και σπανάκι σε σάλτσα κρεμμυδιού Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 45΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα πιάτο γεμάτο, χρώματα, αρώματα και υπέροχη γεύση. Το προτείνω ακόμη και για Κυριακάτικο. Υλικά: 500 γρ. σολομό χωρίς κόκαλα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα περνάμε από το αλεύρι. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τα[...]
Πηγή: gastronomos.gr