Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Στη Boqueria, την κεντρική αγορά τροφίμων της Βαρκελώνης, την πιο γοητευτική ίσως από τις αγορές της Ευρώπης, πουλιούνται κάθε λογής πολύχρωμα θαλασσινά-[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 100 γρ λιαστές τομάτες 150 γρ γαρίδες καθαρισμένες 100 γρ μύδια 100 γρ χτένια (καθ. βάρος) 100 γρ σολωμός 500 γρ λιγκουίνι 250 γρ κρέμα[...]
Πηγή: greekcook.grΓια 2-4 άτομα 500 γραμμάρια ραδίκια 20 γαρίδες ( χωρίς το κέλυφος) 4 μεγάλα θαλασσινά χτένια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, το λευκό σώμα χωρίς το κοράλλι 2 αγγούρια[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (4 μερίδες) : 75 γρ. καλαμαράκια καθαρισμένα 2-4 φρέσκα χτένια 75 γρ. ωμές γαρίδες καθαρισμένες 1/2 ασπράδι αβγού ελαφρά χτυπημένο 2 κουταλάκι[...]
Πηγή: yumyum.grΣτο χωριό μου παλιά φτιάχναμε τηγανητά τα χτένια. Καταπληκτικός ουζομεζές (κυρίως) αλλά σαν φαγητό. Αλλά γιατί όχι και τα μύδια που είναι παρόμοια; Έτσι,[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grH Sandefjord Smør είναι μια κλασική Νορβηγική σάλτσα βουτύρου που πάει πολύ με ψάρι και δη σολομό. Και αν δε ξέρουν οι Νορβηγοί από σολομό, τότε ποιος ξέρει;[...]
Πηγή: caruso.grΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr