μιλκ σεικ | μπιφτέκια λαχανικών αργυρώ | συνταγες για σπετσοφαι | μαρεγκακια παρλιαρος | συνταγες με μυδια κατεψυγμενα | ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΜΕΛ | dukan διαιτα συνταγες | νηστίσιμα κουλουράκια παρλιάρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλατες, Ορεκτικα χωρις φλωρινης λικερ

Βρέθηκαν 71 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

(ανθο) κολοκυθοκεφτέδες τραγανοί και μυρωδάτοι[...]

Όταν βλέπεις ένα τσούρμο ολόφρεσκους κολοκυθοανθούς νάχουν ξεμείνει στο καφάσι, δεν θες και πολύ για να κάνεις διαφορετική επιλογή απ’ όσους ξεδιάλεξαν τα[...]

Πηγή: pandespani.com
κέικ με παντζάρι: pink is the new black

Pink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]

Πηγή: pandespani.com

κόκκινη τερίν με ψητά λαχανικά: όλος ο χρόνος[...]

Από τις συνταγές που πολύ μού αρέσουν, γιατί τα έχουν σχεδόν όλα: φρεσκάδα, γεύση σε στρώσεις που συνδυάζει το αλμυρό με το ελαφρώς γλυκό (στα κρεμμύδια με[...]

Πηγή: pandespani.com
μανιτάρια γεμιστά στο φούρνο - Pandespani.com

Σε μερικά φαγητά αποδίδουμε τον χαρακτηρισμό ‘γήινα’ γιατί τα συνδέουμε με την ανεμπόδιστη μυρωδιά της γης και γιατί όταν γευόμαστε ακόμη και ακατέργαστα τα[...]

Πηγή: pandespani.com
κέικ με παντζάρι: pink is the new black -[...]

Pink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]

Πηγή: pandespani.com
power σαλάτα με ντοματίνια, καππαρόφυλλα και[...]

Πόσες φορές κάτι που δοκιμάζουμε και μας αρέσει, μας ελκύει τόσο που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση? Οι γεύσεις που πραγματικά μας κατακτούν προκαλούν μοναδικές[...]

Πηγή: pandespani.com
διανοούμενη σαλάτα καρπούζι με ντομάτα -[...]

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ντομάτα και το καρπούζι αγκαλιά στην ίδια κόκκινη σαλάτα· διόλου προβλέψιμος συνδυασμός, το ταίριασμα εντούτοις εξαιρετικό και δροσερό,[...]

Πηγή: pandespani.com
τερίν με παντζάρι της επόμενης μέρας -[...]

Μπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν με παντζάρι και μια ή δυο στρώσεις από[...]

Πηγή: pandespani.com
καπνιστή ρέγγα με παντζάρι σε ματωμένες καρδιές[...]

Το πάθος του παιδικού έρωτα συμπυκνώνεται σε ένα άγουρο σχέδιο με δυό καμπύλες, ένα κατάισιο φαρμακερό βέλος και μερικές γλιστερές σταγόνες μιας ματωμένης[...]

Πηγή: pandespani.com
τυρομπαλάκια που δεν πετάς πίσω ;) -[...]

Τα τυριά στο τραπέζι είναι μεγάλο θέμα και στρατηγικό από πλευράς συνδυασμών -κάτι σαν τα ζώδια στατιστικώς ιδωμένα- που, είτε εμφανίζονται στην αρχή είτε στο[...]

Πηγή: pandespani.com
γίγαντες τηγανητοί και σκορδαλιά με ντομάτα από[...]

– Πως, πως, γίγαντες τηγανητοί; Α, πως είναι; Διέκοψα τον φίλο μου τον Jim που μπήκε προς στιγμήν σε γευστικά highlights, αφηγούμενος στην παρέα πως είχε[...]

Πηγή: pandespani.com
χόρτα τσιγαριαστά με ταλαγάνι και λουκάνικο[...]

Ποικίλα χόρτα τσιγαριαστά ή τσιγαριστά, με ελαιόλαδο, μυρωδικά και ντομάτα, πιάτο της καθημερινής κουζίνας πολλών ελληνικών τόπων και από αυτά που εξυμνούν[...]

Πηγή: pandespani.com
αυγά με μπέικον στο φούρνο για το το brunch της[...]

Όλη η κρυφή γοητεία του brunch βρίσκεται στην αναποφασιστικότητά του μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού και στο γεγονός πως αγορουξυπνημένο ή όχι, δεν ζορίζεται[...]

Πηγή: pandespani.com
σπαράγγια της άνοιξης με 11 γρήγορους τρόπους -[...]

Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]

Πηγή: pandespani.com
κέικ με παντζάρι: pink is the new black

Pink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]

Πηγή: pandespani.com
μανιτάρια γεμιστά στο φούρνο

Στη μερικά φαγητά αποδίδουμε τον χαρακτηρισμό ‘γήινα’ γιατί τα συνδέουμε με την ανεμπόδιστη μυρωδιά της γης και γιατί όταν γευόμαστε ακόμη και[...]

Πηγή: pandespani.com
σαλιγκάρια κοκκινιστά (γιαχνί), γαριφαλένια -[...]

Μεζές από σαλιγκάρια κοκκινιστά (σαλιγκάρια γιαχνί), αρωματισμένα με γαρίφαλο Η γευστική βόλτα στην μαγειρική σαλιγκαριών εγκαινιάστηκε με χοχλιούς[...]

Πηγή: pandespani.com
κόκκινη τερίν με ψητά λαχανικά: όλος ο χρόνος[...]

Φέρνει στο νου άνοιξη και καλοκαίρι, ό,τι και να βλέπει κανείς έξω απ’ το παράθυρο. Kαι γι’ αυτό ευθύνεται πιθανότατα η ανθρώπινη προδιάθεση στο[...]

Πηγή: pandespani.com
σαλάτα με χαλούμι και γλυκά σταφύλια

To πόσο ωραία ταιριάζει το κυπριακό χαλούμι με το σταφύλι, αν δεν το φαντάζεστε μπορείτε απλώς να το δοκιμάσετε. Το ημίσκληρο τυρί με τη διαστρωμάτωση τύπου[...]

Πηγή: pandespani.com
λιαστές ντομάτες... εδώ και τώρα -[...]

«Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι»… από τις παροιμίες που με τον καιρό και την εμπειρία βρίσκει αρκετό έδαφος στην κουζίνα. Τονώνει την αυτοπεποίθηση[...]

Πηγή: pandespani.com
μύδια σαγανάκι της απόδρασης στo Νημπορειό -[...]

Από τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης, όπου οδηγήθηκε η παντεσπανική μας περιέργεια σε φάση γευστικής έξαψης, πήραμε –αφού ζητήσαμε και μας έδωσε μετά από[...]

Πηγή: pandespani.com
σαλάτα με σπαράγγια και κορδέλες ομελέτας -[...]

Ανοιξιάτικη σαλάτα με σπαράγγια, με το εποχιακό λαχανικό-ντίβα (υπογράφει asparagus officinalis), που παλιότερα ανήκε στην οικογένεια των Λειριοειδών και τώρα[...]

Πηγή: pandespani.com
ταπενάντ - η πάστα μαύρης ελιάς εκ Προβηγκίας -[...]

Παρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]

Πηγή: pandespani.com
κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρικότα, σπανάκι και[...]

Yπάρχουν δύο ειδών κολοκυθοανθοί: οι αρσενικοί και οι θηλυκοί. Οι αρσενικοί είναι μικροί και έχουν μόνον μίσχο, πάνω στον οποίο στηρίζονται. Σπάνια και από[...]

Πηγή: pandespani.com
φέτα ψητή και ούζο: μίνι καταστάσεις Κυριακής -[...]

Σε ποιόν δεν αρέσουν οι γκουρμέ εκπλήξεις, τα νόστιμα αναλώσιμα; Όλα αυτά τα μίνι μπουκάλια, τα βαζάκια με τις λιχουδιές, τα ωραία τυριά και τα τοπικά[...]

Πηγή: pandespani.com
ταμπουλέ με χταπόδι καπνιστό  - Pandespani.com

Τρώγοντας χταπόδι ίσως δεν ξέρετε ότι απολαμβάνετε την γεύση ενός από τα εξυπνότερα θαλάσσια πλάσματα και μάλλον του ιδιοφυέστερου ασπόνδυλου. Kι αν έχετε ίδια[...]

Πηγή: pandespani.com
φασόλια σαλάτα με φέτα & βασιλικό -[...]

Ούτε σούπα ούτε γιαχνί ούτε στο φούρνο. Και με το κλασικό συνοδευτικό, τη φέτα, παρούσα μέσα στο πιάτο. Κάναμε τα φασόλια σαλάτα, ωραιότατη για τις[...]

Πηγή: pandespani.com
ταραμοσαλάτα λευκή και απέριττη σε 5 λεπτά -[...]

Λατρεύω την σπιτική ταραμοσαλάτα λευκή πάντα, ειδικά όταν καταλαβαίνεις τον ταραμά στο δόντι και έχει ένα μόνο τσικ παραπάνω λεμόνι, που το «ακούς». Για τις[...]

Πηγή: pandespani.com
μπακαλιάρος σκορδαλιά : η συνταγή της 25ης[...]

Ο μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το δεύτερο παραθυράκι στο νόμο της Σαρακοστιανής νηστείας, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και αυστηρότητα που[...]

Πηγή: pandespani.com
καναπεδάκια με πέστο και κατσικίσιο τυρί -[...]

  Ό,τι πρέπει για το γιορταστικό καλωσόρισμα. Αφήστε που μια γευστική νότα σύγχρονη κάνει το πολυπόθητο και άκρως ταλαιπωρημένο mix ‘n match και -ως εκ[...]

Πηγή: pandespani.com
ομελέτα με κολοκυθάκια του γκουρμέ brunch -[...]

Η ομελέτα με κολοκυθάκια, κλειστή σε στιλ calzone ή σκεπαστή κατά το ελληνικότερο ή/και γεμιστή, είναι ένα χορταστικό πιάτο-γεύμα, με πλούσια γεύση από υλικά[...]

Πηγή: pandespani.com
σαλάτα με χαλούμι και γλυκά σταφύλια -[...]

To πόσο ωραία ταιριάζει το κυπριακό χαλούμι με τα γλυκά σταφύλια, αν δεν το φαντάζεστε, μπορείτε απλώς να το δοκιμάσετε. Το ημίσκληρο τυρί, με τη[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy