Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Εγώ τους έφτιαχνα με τυριά, φρυγανιά και χωρίς πατάτα. Είναι απλή συνταγή, και γίνεται όπως οι κολοκυθοκεφτέδες. Σε μια ταβέρνα στη Ναύπακτο τους έφαγα με[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr1 κιλό πατάτες 200 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα 200 γραμμάρια πικάντικη γραβιέρα τριμμένη 200 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένη 200 γραμμάρια τυρί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό πατάτες 200 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα 200 γραμμάρια πικάντικη γραβιέρα τριμμένη 200 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένη 200[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΥλικά 1 κ. σπανάκι 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος ½ κ. φέτα χοντροτριμμένη με το πιρούνι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ: 3 μπρόκολα σε μπουκετάκια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (ξερό) 3 σκελίδες σκόρδο 250 γρ. μανιτάρια σε φέτες 2 φέτες ψωμί του τόστ σε ψίχουλα 3 κ. σούπας[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠαρεξηγημένο το μπρόκολο αλλα στο σπίτι μου είναι το αγαπημένο σαλατικό της μικρής μου! Ευτυχώς γιατι ειναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες! Και αν[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 2 φλυτζάνια πλιγούρι 4 φλ. νερό βραστό 500 γρ μανιταρια portobello 100 γρ κατσικίσιο τυρι 100 γρ γραβιέρα 1 ώριμη ντομάτα 1 ματσάκι μαϊντανό χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥλικά Για την ομελέτα 4 αυγά 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος / ή γάλα εβαπορέ (προαιρετικό) 1 κ.σ. νερό 60 γρ. γραβιέρα / ή κεφαλοτύρι / ή οτιδήποτε σκληρό τυρί (όχι[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαι ένα βραβείο από την Ανεράιδα ... Πολλές αναρτήσεις με χορταρικά τελευταία στο blog μου! Λίγο η δίαιτα λίγο το γεγονός ότι είναι η εποχή τους, δεν υπάρχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ : 2 φλυτζάνια πλιγούρι 4 φλ. νερό βραστό 500 γρ μανιταρια portobello 100 γρ κατσικίσιο τυρι 100 γρ γραβιέρα 1 ώριμη ντομάτα 1 ματσάκι μαϊντανό χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 2 φλυτζάνια πλιγούρι 4 φλ. νερό βραστό 500 γρ μανιταρια portobello 100 γρ κατσικίσιο τυρι 100 γρ γραβιέρα 1 ώριμη ντομάτα 1 ματσάκι μαϊντανό χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr... ή πως αξιοποίησα τις βραστές πατάτες που περίσσεψαν από την πατατοσαλάτα που έφτιαξα χτες... Χρησιμοποίησα ό,τι υπήρχε πρόχειρο: 4 βραστές πατάτες 5-6[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr250 γραμ βρασμένες πένες 10 λιαστές ντομάτες κομμένες στην μέση 10 φέτες σαλάμι Θάσου 10 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό 2 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα για την σος 5[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜε μία μικρή κόρη, χειμώνα, και με τις σούπες σε δις-εβδομαδιαία διάταξη, κάτι έπρεπε να γίνει με τα βραστά λαχανικά που μένουν να νερουλιάζουν μέσα στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com