Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Μια ριζοσπαστική πρόταση υψηλής γαστρονομίας. Ένα αέρινο κύμα γοητευτικών φυτικών αρωμάτων μετά ιωδίου μετατρέπει αυτό το αβγό σε συγκλονιστική εμπειρία.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τις συνταγές που πολύ μού αρέσουν, γιατί τα έχουν σχεδόν όλα: φρεσκάδα, γεύση σε στρώσεις που συνδυάζει το αλμυρό με το ελαφρώς γλυκό (στα κρεμμύδια με[...]
Πηγή: pandespani.comΜπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν με παντζάρι και μια ή δυο στρώσεις από[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα μπλογκογειτονίτσα μας!!! Το Πάσχα τελείωσε, τα μαθήματα, βέβαια, δεν άρχισαν ακόμη αλλά είναι... καιρός για προσγείωση κι επιστροφή στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Πάσχα πλησιάζει κι ο ανοιξιάτικος καιρός μας ξεμυαλίζει! Πολλά είναι αυτά που θέλουμε να κάνουμε κάθε φορά. Για παράδειγμα σοκολατένια αυγά... Η Λαμπρούκα[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grΥποτίθεται ότι τα «σκωτσέζικα αυγά» είναι μια εφεύρεση του λονδρέζικου ντελικατέσεν Fortnum & Mason, που χρονολογείται από το 1736. Η συνταγή[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν ξέρω πως γίνεται , όπου κατά καιρούς έχω μετακομίσει να με πολιορκούν σουβλατζίδικα... Στο προηγούμενο σπίτι που κατοικούσα ήμουν περικυκλωμένη... Τώρα έχω[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 8 αυγά βρασμένα σφικτά 1 φλιτζάνι μαγιονέζα 16 φέτες παντζάρια βρασμένα κάπαρη 6 ελιές 3 φύλλα ζελατίνας Εκτέλεση συνταγής Καθαρίζουμε με[...]
Πηγή: sidages.grΗ λογική αποδόμησης έσπρωξε τον σεφ να παρουσιάσει τα επιμέρους στοιχεία της σαλάτας σε ζελέ και το κυρίως σώμα της σαλάτας σε σορμπέ και μαρινάδες.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ομελέτα, αλλιώς. Δια χειρός Σωτήρη Κοντιζά. «Για μένα η μαγειρική είναι πάθος, αγάπη, ο λόγος που άφησα το επάγγελμά μου -που τότε έδειχνε πιο σίγουρο.[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΌταν η ντομάτα γίνεται σορμπέ, το αγγούρι ζελέ, το ελαιόλαδο και το κρεμμυδάκι πέστο, η φέτα και η ρίγανη μους και οι πολύχρωμες πιπεριές κόβονται σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε τεχνικές που σε ξεγελούν, ώστε να νομίζεις ότι παραπέμπουν στις κλασικές καλοκαιρινές τερίνες λαχανικών της δυτικής Ευρώπης, ο πρώτος σεφ που αναδόμησε τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα μπλογκογειτονίτσα μας!!! Το Πάσχα τελείωσε, τα μαθήματα, βέβαια, δεν άρχισαν ακόμη αλλά είναι... καιρός για προσγείωση κι επιστροφή στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr2 κουταλιές της σούπας κοφτές ζελατίνα ½ φλιτζάνι τσαγιού κρύο νερό 3 φλιτζάνια τσαγιού ζωμό κρέατος 4 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί 2 πράσινες πιπεριές 2[...]
Πηγή: sidagi.grΦέρνει στο νου άνοιξη και καλοκαίρι, ό,τι και να βλέπει κανείς έξω απ’ το παράθυρο. Kαι γι’ αυτό ευθύνεται πιθανότατα η ανθρώπινη προδιάθεση στο[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό αστακό λίγο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 100 ml ούζο 3 κρόκους αυγού 3 λεμόνια 2 φύλλα ζελατίνας 6 μικρά κολοκυθάκια 12 πράσινα σπαράγγια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥπέροχα ρολάκια με ταχίνι, στέβια,κανέλα, καρύδια και μήλο!! Για τις μέρες της νηστείας και όχι μόνο!! Υλικά: 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας ταχίνι στέβια ή ζάχαρη[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 225 γραμμάρια καπνιστό σολομό 100 γραμμάρια τυρί κρέμα 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 75 γραμμάρια μαγιονέζα 11 γραμμάρια ζελατίνα 125 ml[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 1 λίτρο ζωμό λαχανικών 2 λίτρα νερό 1 μέτρια φρέσκια ντομάτα 2 κλωνάρια σέλινο και λίγη ρίζα (εάν έχω) 2 μέτρια καρότα κομμένα σε φέτες 2 κλωνάρια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr