Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
400 γρ. φουντίτσες κουνουπίδι 400 γρ. φουντίτσες μπρόκολο λίγα τρυφερά σπαράγγια λίγα λαχανάκια Βρυξελλών 2 καρότα λεπτά κομμένα σε λεπτές φέτες ή[...]
Πηγή: argiro.grΜπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες τις εποχές του χρόνου χάρη σε θερμοκήπια και ορμόνες, αλλά αν θέλουμε τα λαχανικά και τα φρούτα μας να είναι[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΥπέροχο μεζεδάκι για να συνοδεύσετε το ούζο και το τσίπουρο Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : 20 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌταν σπάτε ένα αυγό για να το ρίξετε στο τηγάνι, πιθανώς να δείτε τον κρόκο να έχει ένα ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι οι κρόκοι[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜία νόστιμη σαλάτα που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας Μερίδες : για 6-8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια όσους δεν ξέρουν η αποξήρανσή τροφών είναι μια πολύ παλιά τεχνική, συντήρησης τροφών. Κατά την αποξήρανσή, αφαιρείτε το νερό/υγρασία που περιέχεται στην[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΌταν σπάτε ένα αυγό για να το ρίξετε στο τηγάνι, πιθανώς να δείτε τον κρόκο να έχει ένα ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι οι κρόκοι[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΦΡΙΤΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ *Αν δεν τα φάμε όλα , την επόμενη τα βάζουμε σε ταψί λαδωμένο και πασπαλισμένο με λίγη φρυγανιά. Χτυπάμε όσα αυγά χρειάζεται[...]
Πηγή: zannetcooks.comYλικά 250 γρ. ροβίτσα 1 κουταλιά κουρκουμά σε σκόνη 250 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κολοκυθάκι κομμένο σε φετούλες 2 κουτ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΜπορεί ο Ποπάυ να έτρωγε κάθε μέρα σπανάκι για να διατηρήσει τους μυς του, αλλά βοηθούσε, χωρίς να το ξέρει, και τη μνήμη του. Σύμφωνα με νέα έρευνα η[...]
Πηγή: xryses-syntages.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤΟΥΡΣΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ Το φθινόπωρο είναι η εποχή που συνήθως φτιάχνουμε και το τουρσί μας για τον χειμώνα. Στα τέλη του φθινόπωρου "ξεπατώνουν" τους μπαξέδες, οπότε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr