Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 99 συνταγές
Καυτερή, πικάντικη, χορταστική, Μεξικάνικη, αυτή η συνταγή για chili ξετρελλαίνει την οικογένεια μου! Δεν την χορταίνουν. Φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΤα «μεγάλα πνεύματα» συναντιούνται!! Ετοίμαζα το σημερινό «πιάτο» όταν είδα ξαφνικά στο πλάι της σελίδας μου την υπέροχη ανάρτηση της[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 500 gr κιμάς μοσχαρίσιος 2 ψωμάκια για burger 3 μεγάλες πατάτες 3 φύλλα μαρούλι iceberg 1 γλ. σάλτσα BBQ 2 φέτες τυρί κίτρινο να λιώνει 1 ντομάτα 200[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1 πιπεριά κόκκινη σε κύβους 1 πιπεριά κίτρινη σε κύβους 1 πιπεριά πράσινη σε κύβους 1/2 πιπεριά jalapeno ή καυτερή πιπερίτσα 250[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚεμπάπ είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω, την τελευταία φορά που θυμάμαι δεν είχαν και μεγάλη αποδοχή. Σήμερα λοιπόν είπα να δοκιμάσω με μια άλλη σύνθεση υλικών από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά πιπεριά | μοσχάρι Διαφημίσεις 8 μεγάλες γλυκιές πιπεριές, (πράσινες, κόκκινες,[...]
Πηγή: toarkoudi.grΆλλη μια συνταγή της φίλης μου της Κατερίνας που με ενθουσίασε όταν δοκίμασα το φαγητό σπίτι της, γιατί γενικότερα το μοσχάρι τα τελευταία 12 χρόνια το τρώω με[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟι φίλοι όταν μαγειρεύουν νόστιμα πράγματα που ξέρουν ότι μου αρέσουν, μου στέλνουν τη συνταγή. Η φίλη μου η Αγγελική, έκανε αυτά τα κεφτεδάκια. Η συνταγή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά (για 2 κανονικές μερίδες): 250 γραμ. κιμά * (τον έβαλα στο μούλτι, όχι να μας γίνει όμως και αλοιφή) πού λίγο ελαιόλαδο 3-4 μέτρια κρεμμύδια[...]
Πηγή: greekcook.grΡολά Λαχμαντζούν Ζύμη 370 γ ρ αλεύρι 70 γ ρ Βιτάμ 2 αυγά 100 γ ρ γάλα 1 φακελάκι μαγιά ξερή Αλάτι Γέμιση 200 γ ρ κιμά 1 κούπα φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΘα μου πείτε τώρα τι σχέση έχουν τα μπιφτέκια με ένα φάκελο;;; Καμία!!! Απλά είπα να μεθύσω τα μπιφτέκια γιατί αλλιώς θα έπρεπε να μεθύσω εγώ με την[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr