Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Γράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΠως από τους βαλεντίνους φτάσαμε στην Τσικνοπέμπτη ομολογώ πως δεν το αντελήφθην επαρκώς. Αν πάντα πήγαιναν αυτά τα δυο μαζί ή όλα φέτος μου δείχνουν[...]
Πηγή: pandespani.comΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr«Alba gu bràth»που μεταφράζεται ως «Σκωτία για πάντα» αποτελεί έκφραση της Κέλτικης γλώσσας της Σκωτίας. Η πανέμορφη Σκωτία με τα[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΌλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια πρέπει να[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι όχι μόνο! Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grin English soon Ο Απρίλιος είναι πάντα "γεμάτος" μήνας... Από τη μια οι ετοιμασίες για το Πάσχα κι από την άλλη τα γενέθλια του Νικόλα που πέφτουν πάντα εκεί[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΑπό τα εντόσθια προκύπτουν άφθονοι μεζέδες και φαγητά της παράδοσης που είναι μαγειρικά αξεπέραστα: μαγειρίτσα, γαρδούμπες, σπληνάντερο, κοκορέτσι... Εντερα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌταν γύρισα στο κτήμα ύστερα από σχεδόν τρίμηνη απουσία, μια απ' τις πρώτες μου δουλειές ήταν να επιθεωρήσω τις κανκιόφολες. Όταν έφυγα, καλά-καλά δεν[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 6-8 άτομα 750 γραμμάρια φιλέτο από άσπρο ψάρι (γλώσσα, μπακαλιάρος κτλπ) 6 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 αυγό 1[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 1/2 κιλό λάχανο ψιλοκομμένο 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε πολύ λεπτές λωρίδες 3 κλαδάκια σέλινο ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Όταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο σημερινό φαγάκι προσφέρει μια λύση σε όλες τις μαμάδες που έχουν πρόβλημα να ταΐσουν το παιδί τους σπανάκι ή σε όλους εκείνους που θέλουν να δώσουν στο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Σπετζοφάι, είναι ο αγαπημένος χειμωνιάτικος μεζές του Πηλίου, που πάντα δημιουργεί την εντύπωση ότι προέρχεται απ’ τις Σπέτσες και αφήνει τον κόσμο να[...]
Πηγή: caruso.grΣήμερα το μενού έχει τζιγεροσαρμάδες με μπλίνι που είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού τζιγεροσαρμά. Τους σαρμάδες με λάχανο τους συναντήσαμε σε προηγούμενο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑποφεύγω εδώ και καιρό -για την ακρίβεια ο καιρός μετράει χρόνια- να τρώω μακαρόνια και τα περισσότερα ζυμαρικά εκτός σπιτιού. Με ελάχιστες -δυστυχώς-[...]
Πηγή: pandespani.com