Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 230 συνταγές
Γιουβέτσι, εύκολο γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι, της οκνηρίας - Pandespani.com, Γιουβέτσι (κριθαράκι στο φούρνο) Vs Κριθαράκι με λαχανικά και μοτσαρέλα, Νόστιμο, γρήγορο και ελαφρύ γιουβέτσι κοτόπουλο | Caruso.gr, Γιουβέτσι με κοτόπουλο, Τα 9 Μυστικά για Τέλειο Γιουβέτσι Φούρνου | Caruso.gr
1η παρασκευή: Για χρήση σε βραστές πατάτες όπως και σε κρέατα, πουλερικά, ψάρια ψημένα στη σχάρα, 3 κλαράκια δεντρολίβανο, 7 - 8 κόκκους πιπεριού, 1 σκελίδα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο Οσομπούκο, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι μιλανέζικη σπεσιαλιτέ με μοσχαρίσιο κότσι, λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας, λευκό κρασί και ζωμό. Γαρνίρεται,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι χρειαζόμαστε: 1 ½ κιλό κόκορας κομμένος σε μερίδες (ζητάμε να μας το ετοιμάσει ο κρεοπώλης μας) 200 γρ. μαργαρίνη σοφτ 500 γρ. ψιλοκομμένη τομάτα (σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr450 γρ. αρνί σπάλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε 8-10 κομμάτια 1 κονσέρβα με ολόκληρες τομάτες 9-10 κρεμμύδια 4 καρότα,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: pandespani.comΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΕπιτέλους δρόσισε ελαφρώς (πιο ελαφρώς δε γίνεται!) και θα μπορέσω να ανασάνω λιγάκι η άμοιρη γκαστρέντζα! Βέβαια απ' ότι ακούω αυτό το μικρό κύμα δροσούλας[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΟκ. Έφτιαξα ένα φαγητό που θέλω 5 λεπτά μόνο για να πω τον τίτλο! Στην πραγματικότητα όμως, έφτιαξα ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά πρώτης δοκιμής που έχω κάνει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΨαρονέφρι με μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και πάπρικα Υλικά 3 ψαρονέφρια (περίπου 300 γραμμάρια το καθένα) 1 ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 250 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekouzina.gr200 γρ. κους κους 1 κύβο κότας ή λαχανικών 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο 5 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 2 πράσινη πιπεριά 2 κίτρινη πιπεριά 2 κόκκινη πιπεριά 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦΑΕ ΑΥΤΟ Μακαρόνια με σάλτσα μανιταριών ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 288kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 40,5γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 24,75γρ. ΛΙΠΟΣ: 2,75γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 48,25mg ΥΛΙΚΑ (4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 200γρ. χοιρινό φιλέτο, 1 κλωναράκι θυμάρι, 20γρ. βούτυρο, αλάτι, 50γρ. αφρό καπνιστής πατάτας (ή πουρέ πατάτας), σάλτσα Madeira (Madeira Jus), φύλλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα ωραίο κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια. Ζουμερές και τρυφερές μπριζόλες με τέλεια μελωμένες πατατούλες. Ingredients 4 χοιρινές μπριζόλες 6[...]
Πηγή: yummy-mommy.net/?lang=elΥλικά για τη γέμιση για 6-8 άτομα 400γρ. μοσχαρίσιο κιμά 400γρ. χοιρινό κιμά 1 λάχανο 3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤα Σνίτσελ είναι η πιο δημοφιλής σπεσιαλιτέ των Γερμανών. Κατάλληλο κρέας για Σνίτσελ είναι το μοσχαρίσιο, καλά χτυπημένο, ή το στήθος κοτόπουλου ή το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά για 4 μερίδες 800 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο 2 αυγά μεσαίου μεγέθους 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη 3 κουταλιές ρύζι (καρολίνα,[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΓενικά, σε αυτό το σπίτι δεν αγαπάμε πολύ το κρέας. Μπιφτεκάκια όμως φτιάχνουμε πιο συχνά και έτσι τα κάνουμε με διάφορες συνταγές για ποικιλία! Χρειαζόμαστε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚεφτεδάκια Γαλοπούλας με Πέστο Εκτυπώστε τη συνταγή! Μετά από τόσα γλυκά, νομίζω ήρθε η ώρα να μοιραστώ και καμιά αλμυρή συνταγή, και μάλιστα ελαφριά, ό,τι[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.grΤο κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]
Πηγή: caruso.grΠοιός θέλει ομελέτα ??? για σηκώστε χεράκια !!!!!!!! Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος που θα πει ότι δεν του αρέσει? Η ανάρτηση αυτή βγήκε πολύ αναλυτική κατόπιν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr