Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Απ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.gr600 γρ. αγκινάρες κ/ψ 2 αυγά 100 ml γάλα 100 γρ. αλεύρι 100 γρ. γαλέτα Για τα μπιφτέκια 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 30 γρ. μπέικον Αλάτι , πιπέρι 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.gr3/4 φλ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια) ή κονκασέ 250 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.gr¾ φλ. ελαιόλαδο 500 γραμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρ. κρεμμύδια 1 ξερό κρεμμύδι 250 γραμ. σπανάκι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια) ή con case[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά συνταγής ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια)[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr¾ φλ. ελαιόλαδο 500 γραμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρ. κρεμμύδια 1 ξερό κρεμμύδι 250 γραμ. σπανάκι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια) ή con case[...]
Πηγή: argiro.gr