Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα ντομάτες λιαστές ντομάτες ντοματίνια πομοντόρι σκόρδο κρεμμύδια αλάτι - πιπέρι πράσινες και κόκκινες πιπεριές καρότα βασιλικό [...]
Πηγή: megatv.com/cookΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.grΟ Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.groσομπούκο αλά Cipriani «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα «λαϊκά»[...]
Πηγή: pandespani.comΛίγο αλεύρι για το γλασάρισμα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φέτες μοσχαρίσιο κότσι 1 ξερό κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1 καρότο 1 κομμάτι πράσο 2 πομοντόρια 1 φλ. κόκκινο[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γρ. μοσχάρι σπάλα στήθος ή κιλότο ολόκληρο κομμάτι 3-4 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 καρότα 1 κλ.[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι (ποντίκι νουά ή κιλότο) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 μέτρια κρεμμύδια σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι (750 ml) λευκό ξηρό κρασί (όπως Μοσχοφίλερο ή[...]
Πηγή: argiro.gr1 κ. μοσχαρίσιο ποντίκι κομμένο σε μικρούς κύβους, κάθετα προς τον μυ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κλωνάρι σέλερυ ψιλοκομμένο 50 ml κόκκινο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr«Εγώ προτιμώ να φτιάχνω τη δικιά μου σάλτσα ντομάτας και να μη χρησιμοποιώ τις έτοιμες», μου γράφουν πολλοί. Και άλλοι, πιο φανατικοί των σπιτικών παρασκευών[...]
Πηγή: caruso.grΤο «σπαγγέτι ναπολιτέν ή ναπολιτάνα» κόσμησε χιλιάδες καταλόγους εστιατορίων σ’ αυτή τη χώρα (και όχι μόνον) ως το πιο φτηνό πιάτο ζυμαρικών στον κατάλογο,[...]
Πηγή: caruso.grΛίγο αλεύρι για το γλασάρισμα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φέτες μοσχαρίσιο κότσι 1 ξερό κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1 καρότο 1 κομμάτι πράσο 2 πομοντόρια 1 φλ. κόκκινο[...]
Πηγή: argiro.gr