Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Μεγάλη Εβδομάδα, η Εβδομάδα των Παθών και το Πάσχα είναι, πια, προ των Πυλών... μιαν ανάσα! Το Ελληνικό Πάσχα είναι μια γιορτή καθαρά οικογενειακή, μια γιορτή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr3 φλυτζάνια ρύζι μακρύκοκκο 5 φλυτζάνια νερό από ζωμό (λαχανικών ή κότας) 4 λουκάνικα andouille (ή chorizo) κομμένα σε κομματια 20 μέτριες γαρίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ κιλό συκωτάκια κοτόπουλου 1/3 φλ. άσπρο, ξηρό κρασί 2 φλ. ρύζι μακρύκοκκο για πιλάφι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τα μπιφτέκια 60 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 250 γρ. χοιρινό κιμά 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 καρότο ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1/4 φλ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλ. αρακάς 2 καρότα ψιλοκομμένα 200 γραμμ. τρυφερά φασολάκια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε[...]
Πηγή: argiro.gr2 λεμόνια 1 αρνίσια σπάλα από μεγάλο αρνί 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1½ φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: argiro.grAπό τις αγαπημένες μου κουζίνες, η ινδική. Έχω περάσει μαζί της εποχή λατρείας. Πέραν της διαφορετικότητας στην γεύση με συγκινεί αισθητικά ο μοναδικός[...]
Πηγή: pandespani.comμοσχάρι με κυδώνια – κυδωνάτο χιώτικο μοσχάρι με πιλάφι Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 4 στήθη κοτόπουλου σε κύβους 3-4 εκ. 200 γρ. χωριάτικο λουκάνικο 350 γρ. γαρίδες ωμές, καθαρισμένες 1 3/4 φλ.τσ. ρύζι μακρύκοκκο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 4 στήθη κοτόπουλου σε κύβους 3-4 εκ. 200 γρ. χωριάτικο λουκάνικο 350 γρ. γαρίδες ωμές, καθαρισμένες 1 3/4 φλ.τσ. ρύζι μακρύκοκκο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜεγάλη Εβδομάδα, η Εβδομάδα των Παθών και το Πάσχα είναι, πια, προ των Πυλών... μιαν ανάσα! Το Ελληνικό Πάσχα είναι μια γιορτή καθαρά οικογενειακή, μια γιορτή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grυλικά 250 γρ. ρύζι μακρύκοκκο, βρασμένο (όχι παραβρασμένο), κρύο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκ.σκόρδο σε φετάκια 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο Πάσχα το έχουμε συνδέσει με το σουβλιστό αρνί, ένα έθιμο που προέρχεται από τη Ρούμελη και έχει καθιερωθεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Η νοστιμιά του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣπέσιαλ οσομπόυκο για τον χειμώνα συνοδεία επίσημου πιλαφιού. Συνταγή : Νίκος Καραθάνος. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, μ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία συνταγή για τους λάτρεις της μουστάρδας και για όσους θέλουν ποικιλία στη γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. χοιρινό για τηγανιά 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. φιλέτα άσπρου ψαριού (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα) σε κομμάτια 5 εκ. περίπου, 1 κουταλιά ελαιόλαδο + επιπλέον για άλειμμα, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά Για την γέμιση Μοσχαρίσιος κιμάς 300 γρ. Ρύζι Καρολίνα ή κίτρινο ρύζι μακρύκοκκο 300 γρ. Ελαιόλαδο 100-150 γρ. Κουκουνάρι 50 γρ. Κάστανα βρασμένα 10-12[...]
Πηγή: chefoulis.grΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com