Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Επιμένω στις τάρτες. Πρώτα απ’ όλα γιατί μ’ αρέσουν πολύ - η σχέση ψωμί και γέμιση τις κατατάσσει αυτομάτως στην κατηγορία comfort food. Έπειτα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ έννοια της νηστείας, δηλαδή η αποχή από ορισμένες τροφές σαν ένδειξη σεβασμού προς κάποια ανώτερη δύναμη, είναι παλιά όσο και ο άνθρωπος και δεν επινοήθηκε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί μια πίτα να είναι light; Ναι αν έχει ισορροπημένες ποσότητες σε υδατάνθρακες και είναι πλούσια σε λαχανικά! 215 θερμίδες Εύκολη 1 ώρα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ αλήθεια είναι...ότι το πρώτο πράγμα που κοιτώ στο S.M. όταν βρίσκομαι μπροστά στα ψυγεία με τα κατεψυγμένα προϊόντα, είναι τα διάφορα φύλλα για πίτες (μήπως[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr5 Ποντιακές συνταγές για το Σαρακοστιανό τραπέζι σας Το Pontos-News.Gr σας προτείνει 5 ποντιακές συνταγές για το Σαρακοστιανό τραπέζι σας - Μια πολύ θρεπτική[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚις Λορέν με σπανάκι Άτομα: 10, Χρόνος προετοιμασίας: 45’ , Χρόνος ψησίματος: 45’ , Κόστος: 9 € ΥΛΙΚΑ : Για την ζύμη μπριζέ 250 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: foodtrails.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠίτα εποχής με κρητικά (και όχι μόνο) τυριά! Χθες η λαϊκή της περιοχής μας ήταν γεμάτη πράσα. Το τέλος του Σεπτέμβρη το έχει αυτό το καλό. Ενώ δεν έχουν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜ' αρέσει να τσιμπολογάω. Μάλλον, τρελαίνομαι να τσιμπολογάω κι είναι πολλές οι φορές που το προτιμώ από το να κάθομαι στο τραπέζι και να τρώω ένα κανονικό[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚάποτε έτυχε να ακούσω έναν άνδρα να διαμαρτύρεται για το φαγητό που του σέρβιρε μια γυναίκα. Υποστήριζε ότι αυτό δεν είναι "κανονικό" φαγητό, την κατηγορούσε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜε τη βροχή καταλύτη της αντίληψης, να διαλύει σε μια-δυο μέρες υγρασίας κάθε αίσθηση πως κι ο Οκτώβριος αποστάτησε στο καλοκαίρι, η κουζίνα[...]
Πηγή: pandespani.com28/2/14 Αποχαιρετάμε λοιπόν και τον Φλεβάρη με την πιο τέλεια νηστίσιμη χορτόπιτα του ZannetCooks , φίλες και φίλοι. Για την ακρίβεια με την πιο τέλεια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη ½ κιλό ζύμη σφολιάτα εμπορίου ή παρασκευάστε σπιτική ζύμη σφολιάτας Για την γέμιση 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 ματσάκι φρέσκα[...]
Πηγή: sidagi.grΗ συνταγή της θείας Στέλλας αποτελεί το ιδανικό κολατσιό για μικρούς και μεγάλους -είτε στο γραφείο είτε στο σχολείο-. Εύκολη, γρήγορη και γευστική θα σας[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥπέροχη η ζύμη ~ την γέμιση την αφήνω στο γούστο σας! J Υλικά για την ζύμη (βγαίνουν 30 κομμάτια): 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% (200 γρ) 1 κεσεδάκι σπορέλαιο 25 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.gr