Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Αυτές οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας βοηθούν πολύ να εκφράσεις τα κυκλοθυμικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τη μια κρυώνεις, την άλλη ζεσταίνεσαι, πότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως ακούσει, είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ: 280 γρ. αλεύρι σκληρό 5 γρ. αλάτι 5 γρ. μαγιά 170 γρ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης στο μίξερ για 2 – 3 λεπτά και μετά[...]
Πηγή: megatv.com/cook6/12/13 Του Αγίου Νικολάου, μεγάλη γιορτή και σήμερα! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες. Φίλοι μου καλημέρα! Είστε έτοιμοι για ένα φανταστικό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠρόκειται για μια πάρα πολύ απλή συνταγή με το δημοφιλές Ιταλικό ζυμαρικό ριγκατόνι (rigatoni) που παντρεύεται με την πικάντικη και έντονη γεύση της ταπεινής[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ίσως η πιο διάσημη γυναίκα τηλεπερσόνα - chef στην Αμερική. Με δική της εκπομπή και πάθος για την μαγειρική, προσπαθεί να ενσωματώσει την καλή κουζίνα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑγαπημένοι μου, σήμερα θα σας παρουσιάσω την αγαπημένη μου καλοκαιρινή σαλάτα (μετά την χωριάτικη). Την έμπνευση μου την έδωσαν οι Ιταλοί με την περίφημη[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΕίναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές τάρτες της γαλλικής επαρχίας. Ένα απολαυστικό δείγμα της cuisine provencale!! Καραμελωμένα κρεμμύδια σε μια ζύμη αφράτη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜία εύκολη πίτσα από τον Κώστα Τσίγκα. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 20΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠολλές φορές έχω τη διάθεση, σχεδόν ανάγκη, να φάω κάτι πικάντικο, καυτερό, γουστόζικο, με σκαμπρόζικο ταμπεραμέντο και έξτρα γευστικό. Δεν χρειάζεται κάτι[...]
Πηγή: bostanistas.grΠολλά υποσχόμενη λόγω καταγωγής και συνθετικών: χαβιάρι – σαλάτα, από την Σμύρνη. Αυγά ψαριών σε κρεμώδες ντιπ, το άλειμμα με το ακουστικό εκτόπισμα:[...]
Πηγή: pandespani.comΤα χρωστάω τα μπαστουνάκια με σφολιάτα από τη συνταγή της κις με τις φακές αλλά έτσι κι αλλιώς είναι περισσότερο μια συνταγή-ιδέα και μάλιστα διαχρονική και[...]
Πηγή: pandespani.com1 φέτα ψωμί σικάλεως 4 αντζούγιες 1 αυγό βραστό 1 μικρή ωριμη ντομάτα κομμένη σε φέτες 1 φύλλο μαρουλιού κομμένο ή και ολόκληρο 2 αγγουράκια τουρσί κομμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 ποτηρι γαλα φρεσκο 2 αυγα Λίγο αλατι αλεύρι (όσο πάρει μέχρι να έχουμε έναν χυλό ελαφριάς υφής) 1κ.σ. σποράκια chia (όχι πολύ γεμάτη) Για την τόνο σαλάτα: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑντσούγιες σε ψωμάκια Υλικά 1 σκαφάκι των 150 γραμμάρια αντσούγιες φιλέτο 5 φέτες ψωμί ηολύσπορο ή άλλο της επιλογής σας κομμένο λοξά 3 κόκκινες σφιχτές[...]
Πηγή: greekouzina.gr