Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
8/4/14 Πιο ελληνικό και μεσογειακό πιάτο από το σημερινό δεν θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε. Οι μακαρούνες ήταν παραδοσιακό ζυμαρικό που ετοίμαζαν οι[...]
Πηγή: zannetcooks.com[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 4 άτομα: 100 γρ. καπνιστή γαλοπούλα 500 γρ. σπαγγέτι 50 γρ.πεκορίνο 5 γρ. ξύσμα λεμονιού 1 κρεμμύδι ξερό άσπρο 4 τεμάχια αγκινάρες 150 ml κρασί λευκό[...]
Πηγή: easykuzina.grΥλικά (4-6 μερίδες) 500 γρ. σπαγγετίνι 500 γρ φρέσκα καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα 1 μικρό βάζο καρδιές αγκινάρας μαρινάτες, στραγγισμένες και[...]
Πηγή: yumyum.grΗ συνάδελφος μου εδώ και λίγο καιρό άρχισε να κάνει διαίτα και μάλιστα με την μέθοδο των Weight Watchers. Η συγκεκριμένη μέθοδος λοιπόν, δεν μετράει θερμίδες[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΠίτσα με ζαμπόν – Greek Kouzina | Συνταγές μαγειρικής Αρχική πίτσες, τάρτες αλμυρές, καλτσόνε, κρέπες Πίτσα με ζαμπόν Υλικά Για τη ζύμη: 2½ φλιτζάνια αλεύρι[...]
Πηγή: greekouzina.grΗ συνταγή στα Ιταλικά λέγεται Castellane con carciofi, olive e briciole και σου δίνει μια αίσθηση Νότιας Ιταλίας μια και τα υλικά και η σύνθεση είναι πολύ[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΓια πολύ καιρό έψαχνα το τέλειο ζυμάρι για πίτσα, την τέλεια σάλτσα για βάση πίτσας, την τέλεια γέμιση για πίτσα. Άργησα λιγάκι αλλά τα κατάφερα!!! Η πίτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Η μακαρονάδα της Πέμπτης” σας αποχαιρετά σήμερα. Αλλά προφανώς τα ζυμαρικά δεν θα λείψουν από το bostanistas. Και διάλεξα την πιο παιδική, την[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ βασική έμπνευση προέρχεται από μια μακαρονάδα με χταπόδι που έφαγα κάποτε στη Γένοβα. Συμπληρωνόταν στο τέλος με κρέμα γάλακτος, ανακατεμένη με πικάντικη[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα μεσημέρι μιλούσα στο τηλέφωνο με την Έλενα από τις Συνταγές της Καρδιάς . Μέσα σε όλα αυτά που είπαμε κάποια στιγμή αναφέρθηκε και το κλασικό πονεμένο[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΛΑΖΑΝΙΑ Ένα μάτσο κρεμμυδάκια ½ κονσέρβα 30 γρ. αντσούγιες σε λάδι 6 σκελίδες σκόρδο 700 γρ. σπαράγγια 500 γρ. μπιζέλια, κατεψυγμένα 300 γρ. κουκιά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2 άτομα 500 ml κρέμα γάλακτος 2 αυγά 1/2 κιλό τυρί κασέρι τριμμένο 3-4 κονσέρβας αγκινάρες αλάτι - πιπέρι ψωμί του τοστ (μόνο τη ψίχα) 1/4 κούπας βούτυρο[...]
Πηγή: sidagi.grPicture this: you are having a rough week at work. You are stressed, tired AND the humid heat is killing you. And then at the end of the week you can just[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά Λαζάνια ½ κιλό αλεύρι 3 αυγά λίγο αλάτι λόγο νερό Για τη σάλτσα σκορδαλιά ψωμί ¾ φλιτζανιού λάδι λόγο ξύδι 4 σκελίδες σκόρδο Για τη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Η Δαμασκηνίδου Βασιλική Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ. δυνατό αλεύρι για ψωμί ή αλεύρι τύπου ‘00’ 200 γρ.[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr