Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η βασική έμπνευση προέρχεται από μια μακαρονάδα με χταπόδι που έφαγα κάποτε στη Γένοβα. Συμπληρωνόταν στο τέλος με κρέμα γάλακτος, ανακατεμένη με πικάντικη γκοργκοντζόλα. Εγώ έβαζα ανάμικτη κρέμα και γιαούρτι και λίγο ροκφόρ ή κοπανιστή, για να ισορροπίσω τη γλυκεράδα των ζυμαρικών με το χταπό [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bostanistas.gr