Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
...σοκολατένιο κέικ με παντζάρια και γιαούρτι Αυτό είναι το γλυκό καλωσόρισμα της αδερφής μου και του γαμπρού μου... η απόλυτη σοκολατένια έκπληξη μιας και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή είναι μια συνταγή που επινόησα εγώ η ίδια. Η κρέμα βέβαια είναι συνταγή του κύριου Παρλιάρου τον οποίο εκτιμώ πολύ και υπεραγαπώ.. Τα υπόλοιπα όμως μέρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓειά σας ! ! ! ! ! Τι μου κάνετε;;;; Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ... χάθηκα κάπως, δυστυχώς πλέον δεν έχω τον χρόνο να ανεβάζω συνταγές όπως ανέβαζα και[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΜια ωραιότατη συνταγή του Παρλιάρου, κάτι μεταξύ γλυκού του κουταλιού και μαρμελάδας ~ απολαύστε το σκέτο, πάνω σε γιαούρτι ή σε παγωτό, σε φρυγανισμένο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά Για τη βάση 200 γρ. μπισκότα Digestive 100 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο Για την κρέμα 5 γρ. ζελατίνη σε φύλλα 280 γρ. γιαούρτι σακούλας (σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαι καθώς η "αντοχή" έδειχνε να με εγκαταλείπει...είπε η πεθερά μου να με τονώσει! Να 'ναι καλά η γυναίκα :-)) Και εκεί που μιλάγαμε για διάφορα, για κάτσε να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grπέμπτη άγριο χάραμα και βρίσκομαι στο τραίνο,πετάγομαι μέχρι την αθήνα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της αδερφής μου.στη διαδρομή είχαμε έναν μεθυσμένο που[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥπέροχο με ακαταμάχητη γεύση γλυκάκι πολύ ελαφρύ !! Ο χρόνος προετοιμασίας του είναι ΜΟΝΟ οση ώρα θέλει να λιώση η σοκολάτα!!! Δηλαδή γλυκάκι του[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr' Ενα πανεύκολο και γευστικότατο παγωτό - γιαούρτι. Αν δεν σας αρέσουν οι ξυνές γεύσεις, μην βάλετε ξύσμα λεμονιού, και αρωματίστε με βανίλια, ή μαστίχα Χίου.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε τα μπισκότα σε σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε μαζί με το μπισκότο. Τοποθετούμε το μείγμα του μπισκότου σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤου Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ: 6 κρόκοι αυγού 50 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια αυγού 35 γρ. ζάχαρη 55 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο περιοδικό του Στ.Παρλιάρου "Γλυκιές ιστορίες" είναι από τα αγαπημένα μου... έχω πάθει εξάρτηση! Τρέχω σαν "τρελλή" να το αγοράσω την ημέρα που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ Μερίδες: 10-12 3 αβγά 250 γρ. ζάχαρη 300 γρ. στραγγιστό αγελαδινό γιαούρτι με 10% λιπαρά ξύσμα από 1 πορτοκάλι (ακέρωτο) 250 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ THN ΤΟΥΡΤΑ Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ. Μαλακώνουμε το φρέσκο τυρί κρέμα στο μίξερ. Λιώνουμε τη μαλακή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΕκτέλεση για τη βάση: Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί και τα πολτοποιούμε έως ότου γίνουν μία μαλακή ζύμη. Με τις παλάμες μας δημιουργούμε χοντρά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, την κανέλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και την τοποθετούμε στη φωτιά. Αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα διαφορετικό cheesecake φράουλας, χωρίς τυρί κρέμα και κρέμα γάλακτος. Δροσιστικό, ελαφρύ κι ελληνικό: με ανθότυρο, γιαούρτι και μέλι. Από τον Στέλιο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈφτιαξα φέτος κάτι μελομακάρονα τα οποία ενώ άρεσαν σε μαμά και πεθερά κλπ, δεν άρεσαν στον άντρα μου. Προκειμένου να μην τα φάω όλα και γίνω 100 κιλά, έψαχνα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή ειναι του Στέλιου Παρλιάρου απο την εκπομπη ''Γλυκες αλχημείες''. Υλικά 18 μεγάλα ντοματίνια 400 γρ. ζάχαρη 1 λίτρο νερό ½ κουτ. του[...]
Πηγή: greekmasa.grΕκτέλεση: Προσθέτουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα φύλλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο ελαφρύ και γευστικό ζελέ! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες 300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι 2 φύλλα ζελατίνης των 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧριστουγεννιάτικο cake απο τον Στέλιου Παρλιάρο ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 3 κρόκοι αυγών ΒΛΑΧΑΚΗΣ 3 ασπράδια αυγών ΒΛΑΧΑΚΗΣ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr