ευκολο γλυκο ψυγειου | κεικ με γεμιση μερεντα | ψαρονεφρι με συκα αργυρω | γλωσσα ψαρι τηγανιτη | αλευρι τυρι αυγα | λουκουμαδες χωρις αλευρι | φιλετο μπουτι κοτοπουλο αργυρω | παστα φλωρα με μαρμελαδα μηλου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις συκα γιαουρτι σουσαμι

Βρέθηκαν 45 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Τάρτα με κυδώνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και την τοποθετούμε στη φωτιά έως ότου αρχίσει να βράζει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά,[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΖΕΣΤΗ ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη και την άχνη έως ότου το μείγμα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΤΣΑΪ ΜΑΤΣΑ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Τεμαχίζουμε και μαλακώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα για πολύ λίγο . Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα 200 γρ. ζάχαρη και το βούτυρο στο[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Τάρτα με Πορτοκάλια και φύλλα κουρού

Εκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε.  Αφήνουμε για[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
CAPRESE

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CAPRESE: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο. Τα λιώνουμε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ: Πλένουμε τα μανταρίνια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό. Τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα περίπου, μέχρι[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΚΕΙΚ ΜΕ ΧΥΜΟ ΣΜΕΟΥΡΟ ΚΑΙ ΛΙΤΣΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύμματα. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Ρίχνουμε το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΪΦΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΪΦΙ : Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με την κανέλα. Ανοίγουμε το φύλλο καταΐφι. Κόβουμε σε κομμάτια. Παίρνουμε ένα κομμάτι και βάζουμε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΈΝΙΟ ΚΕΪΚ: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τα αυγά ελαφρά και προσθέτουμε την[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Παραδοσιακό καταϊφι

Ένα εύκολο παραδοσιακό γλυκό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο 50΄-[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕ'Ι'Κ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: 130 γρ. κουβερτούρα 160 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ. ζάχαρη μαύρη ½ κουτ. του γλυκού, γεμάτο, κανέλα ¼ κουτ. του[...]

ΨΗΤΗ ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Για τη γέμιση λιώνουμε πρώτα την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κέικ σοκολάτας με πορτοκάλι

Τα φουντούκια δένουν με την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα με το κομφί πορτοκαλιού σ' ένα ζουμερό, αρωματικό κέικ. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : 10-12[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Ανάποδο κέικ με λεμόνι

H συνταγή μου είναι του Στέλιου Παρλιάρου, είναι ένα πολύ ωραίο κέικ με λεμόνι.Η γεύση του είναι ιδιαίτερη γιατί περιέχει αρκετή δόση αμυγδάλου σε σκόνη που το[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Old Fashion τούρτα με καμμένη μαρέγκα και λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά μαζί με την[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΛ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ KAI ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Για τη βάση ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι. Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Στο[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Βράζουμε τα αχλάδια, καθαρισμένα και ολόκληρα, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου ½ ώρα. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ

Ζυμώνουμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, το βούτυρο σε κομμένο σε μικρούς κύβους και το αβγό.  Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε ένα δίσκο διαμέτρου[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Γεμιστά μπισκότα  με λευκή σοκολάτα και μαστίχα

Μια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 135 γρ. αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη 230 γρ. ζάχαρη 10 γρ. κακάο σε σκόνη 120 γρ. ασπράδια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε πολύ καλά τα πορτοκάλια και βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα με νερό τόσο ώστε να τα σκεπάζει. Τοποθετούμε στην φωτιά και τα βράζουμε μέχρι να[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με την άχνη. Προσθέτουμε και τα 200 γρ. αμυγδαλόσκονη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Μπισκότα με τσάι του βουνού

Μια συνταγή από το Στέλιο Παρλιάρο!! Μπισκότα με άρωμα από τσάι του βουνού!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη μαρέγκα: 50 γρ. ζάχαρη 2 ασπράδια αυγών Για τα μπισκότα:[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ, έως[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κομπόστα με κραμπλ στο φούρνο

Εκτέλεση για το κραμπλ Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εκτέλεση Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τις κομπόστες κρατώντας τη μισή ποσότητα σιροπιού. Κόβουμε τα φρούτα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ LEMON PIE

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ LEMON PIE Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το αυγό, το βούτυρο και το αλεύρι.[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΛΕΥΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: Για την βάση, ανακατεύουμε σ’ ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη, το ασπράδι αυγού και το λιωμένο βούτυρο. Στη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy