Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Ο πιο εντυπωσιακός τρόπος να σερβίρετε ριγανάδα σε τραπέζι!!! Υλικά Για τη βάση 5 κριθαρένια παξιμαδια (μεγαλα) 1 μικρο κρεμμυδακι (μεγεθος βερυκοκου) 1 πρεζα[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 ή 3 αυγά, ανάλογα με το μέγεθος τους 2 κούπες (1/2 λίτρο) γάλα 2 κούπες (300 γραμμάρια) αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή τύπου 550 έαν χρησιμοποιήτε βιολογικό[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤην αρχική ιδέα γι αυτό το γλυκό την πήρα πριν από πολλά χρόνια από την αγαπημένη μου Magica. Τότε, στο ιστορικό hungry, οι συνταγές της -και όχι μόνο-[...]
Πηγή: cretangastronomy.grκαλημέρα σε όλους!!!! 10 ημέρες χωρίς ίντερνετ... ο ένας υπάλληλος έλεγε φταίει το modem, ο άλλος έδινε βλάβη για την γραμμή, την επόμενη είχε βλάβη το τμήμα[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΣας έχει τύχει να παραλάβετε δέμα με φαγώσιμα εκλεκτά προϊόντα ;; Εγώ πριν πολύ λίγες μέρες έλαβα δέμα από την αγαπημένη μου φίλη Λίνα με Κρητικά προϊόντα και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜέρες που έρχονται πολλά γλυκά θα πάνε και θα έρθουνε μπροστά στα κουρασμένα και λιχουδάριακα μάτια μας. Τραπεζώματα καλά θα γίνουν και όσο να πεις, σίγουρα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΔ ουλεύοντας την ιδέα της Πηνελόπης για την κερασόπιτα με γλυκειά μυζήθρα στο μυαλό μου, μια και είχα ανοιχτό το φούρνο -κοτόπουλο πανέ κορίτσια- και λόγο να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό γλυκό μαλακό τυρί (ρικότα ή ανθότυρο) 300 ml κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά 5 κρόκους αβγών 110 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και τριμμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαι φυσικά με ελαιόλαδο! Την ιδέα για το κέικ αυτό την πήρα από μια συνταγή από εγγλέζικο βιβλίο που έχω εδώ και χρόνια . Δεν είχε βέβαια θέση σε ένα blog[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι μια παραλλαγή τυραμισού. Οι δόσεις ποικίλουν ανάλογα με τις ποσότητες που θέλουμε να κάνουμε. Υλικά: 100 gr ζάχαρη άχνη 250 gr ανθότυρο η άλλο[...]
Πηγή: greekcook.grΜετά το άρθρο με τις προτεινόμενες συνταγές για μετατροπή των βρασμένων πασχαλινών αυγών ( δείτε το άρθρο εδώ ) σας έχω τώρα συνταγές εύκολων γλυκών για να[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΈνα διαφορετικό γεμιστό κέικ που είχα δεi σε μιa πρωινή εκπομπή πρiν 4 χρόνια περίπου. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά 70 γρ βούτυρο 250 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑν και οι διεκδικητές της καταγωγής του είναι οι Αυστριακοί και οι Γερμανοί εμάς δεν μας απασχολεί, αφού λίγο-πολύ όλη η Κεντρική Ευρώπη μα και τα Βαλκάνια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά: 100 gr ζάχαρη άχνη 250 gr ανθότυρο η άλλο μαλακό τυρί 250 gr κρέμα γάλακτος Λικέρ 1 σφηνάκι για την κρέμα και 1 για τα μπισκότα Μπισκότα Μιράντα (ή[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για την κομπόστα βύσσινο ½ κιλού βύσσινα καθαρισμένα, πλυμένα και στραγγισμένα 4 ποτήρια νερό 4 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη 2 ξύλα κανέλας[...]
Πηγή: sidagi.grΟ καιρός πέρασε γρήγορα... Η τελευταία μέρα του διαγωνισμού της Parmigiano Reggiano έφτασε! Τελικά κατάφερα να ετοιμάσω 5 συνταγές για να λάβω μέρος στον[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΠώς ένα ricotta cake μεταμορφώθηκε σε κέικ μυζήθρας Το Πάσχα που μας πέρασε πήρα ένα υπέροχο δώρο από ένα πολυαγαπημένο κοριτσάκι που τα τελευταία χρόνια ζει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΖελέ μούρο με κρασί σε ποτήρια Υλικά 1 φάκελο φρουί ζελέ βατόμουρο 200 γραμμάρια κόκκινο γλυκό κρασί (Μαυροδάφνη) 150 γραμμάρια παντεσπάνι 250 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά: Για 6-8 άτομα 150 γραμμάρια ζάχαρη 250 γραμμάρια ανθότυρο 6 ώριμα ακτινίδια ξαθαρισμένα και κομμένα σε φέτες 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 125 ml γάλα 1[...]
Πηγή: sidagi.gr