Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 115 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Λιώνουμε το βούτυρο. Αλείφουμε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας με βούτυρο και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο. Κόβουμε κύκλους διαμέτρου 8 εκατοστών.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το λιώνουμε σε μία κατσαρόλα. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε για μισή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλό Σαββατοκύριακο, με μια υπέροχη, λαχταριστή κερασόπιτα ~ του Παρλιάρου φυσικά!!! J Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 185 γρ.[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά (Μερίδες: 8) 250 γρ. κουβερτούρα με περίπου 70% κακάο (ή 280 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο), ψιλοκομμένη, 400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλημέρα σας! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχει φτιάξει η διάθεσή σας με τον ήλιο που μας κάνει την χάρη να εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΘα σας εκπλήξει η γεύση του! Η συνταγή του Παρλιάρου! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κρέμες- Παγωτά Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ LEMON PIE Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το αυγό, το βούτυρο και το αλεύρι.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΛατρεία !!! Αφράτοι τραγανοί τέλειοι !!! Κομμάτια: 30-40 Υλικά 500 γρ. αλεύρι, κατά προτίμηση «σκληρό» 500 γρ. νερό χλιαρό (όχι καυτό!) 1 κ.γ. αλάτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα ζυμώματα και το βάψιμο των αυγών γίνονται παραδοσιακά τη Μεγάλη Πέμπτη. Η μαμά μου πάλι είχε πάντα έτοιμα, τα κόκκινα αυγά και τα κουλουράκια της, από τη[...]
Πηγή: bostanistas.gr