παστα φλωρα νηστισιμη με βιταμ | γαρδουμπες στο φουρνο | ψαροσουπα με κοκκινοψαρο | μπανοφι με πτι μπερ | κοκκινοψαρο στη λαδοκολλα | μπανοφι χωρις σαντιγυ | μωσαικο νηστισιμο παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Δείτε όλα τα sites


Συνταγές:

Καλοκαιρινή πανδαισία: Γεμιστά με κιμά

(photo: Κική Τριανταφύλλη) «Αααα, γαλλικά γεμιστά με κιμά!», είπαν με μια φωνή οι γάλλοι φίλοι μας, που είχαν έρθει για φαγητό κι εμείς τους[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καλό Πάσχα με υπέροχα εδέσματα!

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Αγαπητές αναγνώστριες, αγαπητοί αναγνώστες, Το Πάσχα έφτασε, ένα Πάσχα πιο ήρεμο, πιο γλυκό και χωρίς τους περιορισμούς των[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μαρμελάδα εσπεριδοειδών

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των εσπεριδοειδών. Λεμόνια, πορτοκάλια, σαγκουίνια, γκρέιπφρουτ, κίτρα, νεράτζια, περγαμόντα είναι όλα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ενα κέικ με μπόλικη κανέλα και λίγο μήλο

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Η κανέλα, η δική μου αναμφισβήτη βασίλισσα των μπαχαρικών, μαζί με την παρέα της, το πιπέρι, το γαρίφαλο, το μοσχοκάρυδο και λοιπά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Βασιλόπιτες για το καλό του 2024 / Αλμυρές και[...]

(Shutterstock) Εφτασε λοιπόν η ώρα της βασιλόπιτας που θα τη μοιραστούμε για να μας γλυκάνει μόλις αλλάξει ο χρόνος με ευχές να είναι καλύτερος από τον[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πολύχρωμη κοτόσουπα

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Λένε πως οι σούπες είναι χειμωνιάτικο φαγητό. Ισως. Μια κοτόσουπα, όμως, είναι ευπρόσδεκτη όλο τον χρόνο. Κι εγώ έχω καταλήξει να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γιουβαρλάκια σούπα αβγολέμονο

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Τελικά δεν το γλίτωσα· τον άρπαξα τον κορονοϊό κι ας είναι καλά η επιστήμη που μας έδωσε το κατάλληλο φάρμακο. Μπορεί να μου[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καλοκαιρινά μαγειρέματα για Δεκαπενταύγουστο[...]

Οπως συγκεντρώνονται τα μαγειρέματα των bostanistas στη διαδικτυακή κουζίνα μας, μοιάζει να ετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο θερινό τραπέζωμα, με καλοκαιρινή[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το κοτόπουλο αλλιώς

Δεν είναι φωτογενές πιάτο, πλην όμως είναι πολύ νόστιμο (photo: Κική Τριανταφύλλη) Κοτόπουλο: Κρέας υγιεινό με λίγα λιπαρά και πολλές θρεπτικές ουσίες, που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κολοκύθια τσιτσιριστά

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Η γειτόνισσα έφτιαξε χθες γεμιστά κολοκυθάκια. Εκανε την προετοιμασία στην κοινή μας αυλή και έτσι πήραμε είδηση ότι ήταν έτοιμη να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα νόστιμα νηστίσιμα και οι προετοιμασίες της[...]

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Μεγάλη Δευτέρα έφτασε και βαδίζουμε πλέον ολοταχώς για την Ανάσταση και το Αγιο Πάσχα, ανακουφισμένοι αρκετά (αλλά όχι εντελώς[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σαλάτα με γλυκοπατάτες, παντζάρια, φέτα και ρόδι

Στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μου θα φτιάξω αυτή την υπέροχη σαλάτα από το καινούργιο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα «Chef στην κουζίνα σας, κλασική[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πηλιορείτικο χοιρινό στη γάστρα με ξερά φρούτα[...]

Για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας διάλεξα από το καινούργιο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα «Chef στην κουζίνα σας, κλασική μαγειρική του αύριο», που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κοτ κοτ κοκκινιστό (έτσι το έλεγα όταν ήμουν[...]

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Μια φορά την εβδομάδα το μενού στο σπίτι μας περιλαμβάνει κοτόπουλο . Πότε «κινεζοφέρνει» ψιλοκομμένο με σάλτσα σόγιας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Απρίλιος 2022/ Καλό Πάσχα!

(photo:Shutterstock) Αγαπητές αναγνώστριες, αγαπητοί αναγνώστες, Για τρίτη φορά έφτασε ένα δύσκολο Πάσχα, όχι όμως τόσο δύσκολο όσο τις δύο προηγούμενες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κλασικά γιουβαρλάκια αβγολέμονο

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Τι μαγειρεύεις όταν στερεύουν οι ιδέες για φαγητό; Γιουβαρλάκια. Σας φαίνεται κοινότοπο; Μπορεί, ναι, να είναι ένα από τα πιο κοινά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γλυκό ψωμί με χαρουπάλευρο και ξηρούς καρπούς

(photo: Άκης Ορφανίδης) Φτιάξτε γι’ αυτούς που αγαπάτε γλυκό ψωμί με χαρουπάλευρο, μέλι και ξηρούς καρπούς. Εχει μια πραγματικά βαθιά νοστιμιά. Το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κέικ Περγαμόντο

(photo: Titbits) Το περγαμόντο είναι δυσεύρετο σχετικά με άλλα εσπεριδοειδή, ωστόσο έχει πολύ έντονη και χαρακτηριστική γεύση, είναι μια ιδιαίτερη πρώτη ύλη[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy