μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι | τσιζκεικ ακης αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Δείτε όλα τα sites


Συνταγές:

Απρίλιος 2022/ Καλό Πάσχα!

(photo:Shutterstock) Αγαπητές αναγνώστριες, αγαπητοί αναγνώστες, Για τρίτη φορά έφτασε ένα δύσκολο Πάσχα, όχι όμως τόσο δύσκολο όσο τις δύο προηγούμενες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κλασικά γιουβαρλάκια αβγολέμονο

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Τι μαγειρεύεις όταν στερεύουν οι ιδέες για φαγητό; Γιουβαρλάκια. Σας φαίνεται κοινότοπο; Μπορεί, ναι, να είναι ένα από τα πιο κοινά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γλυκό ψωμί με χαρουπάλευρο και ξηρούς καρπούς

(photo: Άκης Ορφανίδης) Φτιάξτε γι’ αυτούς που αγαπάτε γλυκό ψωμί με χαρουπάλευρο, μέλι και ξηρούς καρπούς. Εχει μια πραγματικά βαθιά νοστιμιά. Το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κέικ Περγαμόντο

(photo: Titbits) Το περγαμόντο είναι δυσεύρετο σχετικά με άλλα εσπεριδοειδή, ωστόσο έχει πολύ έντονη και χαρακτηριστική γεύση, είναι μια ιδιαίτερη πρώτη ύλη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μαγειρεύουμε με ΔΩΔΩΝΗ Spread!

(photo:Shutterstock) Ενα μοναδικό αλειφόμενο προϊόν προστέθηκε πρόσφατα στην παλέτα των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ. Φτιαγμένο με την αυθεντική Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ από 100%[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με μπρόκολο και[...]

(photo: Κώστας Κωβαίος) Το κοτόπουλο είναι μια πρωτεΐνη που τρώμε αρκετά συχνά στα γεύματα μας γιατί έχει χαμηλά λιπαρά και νόστιμη γεύση. Kαι το σημαντικό:[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φασολάδα «χειμερινό ηλιοστάσιο»

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Το δικό μου «χειμερινό ηλιοστάσιο» (και οι ημέρες πέριξ αυτού) είναι μια πολύχρωμη, πλούσια και παχουλή, γεμάτη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Δεν θα πω πολλά: Λαχταριστή σπανακόπιτα...

(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Οι Ελληνες έτρωγαν αυτές τις πίτες από την αρχαιότητα. Μία από τις πρώτες αναφορές προέρχεται από τον ποιητή Φιλόξενο, τον[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τάρτα σφολιάτας με τοματίνια και κασέρι

(photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα) Τη συνταγή αυτή, την είχα δει στην τηλεόραση πριν κάποια χρόνια. Μου φάνηκε πολύ απλή και νόστιμη. Τα τελευταία χρόνια είναι η[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πράσινη σαλάτα με καρπούζι και τυρί

Η πράσινη σαλάτα με καρπούζι, που μας προτείνει ο σεφ Ευστράτιος Καλαθάκης, είναι μεν πλούσια σε υλικά αλλά ταυτόχρονα ελαφριά και φρέσκια με έναν σχεδόν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Απλή μακαρονάδα με μελιτζάνες και ντοματίνια

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Απλή μακαρονάδα με μελιτζάνες και ντοματίνια Ψήνεις τις μελιτζάνες στο φούρνο, κόβεις στη μέση μερικά ντοματίνια ανακατεύεις με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κλασική μεγαλοχωρίτικη ζυμαρόπιτα (και[...]

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Η (αγαπημένη μου) Ολγα, η κόρη της γειτόνισσας δεν είχε δοκιμάσει ποτέ ζυμαρόπιτα, δεν είχε ακούσει καν αυτή τη λέξη. Μια μέρα το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χταποδάκι στη σχάρα με φάβα, καραμελωμένο[...]

(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Η περίοδος της νηστείας δεν πρέπει να μας φαίνεται περιοριστική, μιας και ο κόσμος της μαγειρικής είναι τεράστιος, βρε παιδιά.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πένες με ψαρονέφρι, λαχανικά και τυρί κρέμα

(photo: Κώστας Κωβαίος) Σε αρκετές περιπτώσεις, θέλουμε να μαγειρέψουμε κάτι εύκολο αλλά συνάμα χορταστικό και εντυπωσιακό. Ένα πιάτο ζυμαρικών είναι πάντα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τυροπιτάρι

(photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα) Το τυρόψωμο ή ψωμοτύρι είναι το πιο απλό, καθημερινό και αγαπημένο μας φαγητό, όμως ετούτο εδώ στο τηγάνι με κασέρι και γραβιέρα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με κακάο και πορτοκάλι

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Χαλβάδες έχουμε πολλούς, Με ένα κλικ εδώ , θα τους βρείτε όλους σε κάθε δυνατή παραλλαγή. Ωρα όμως είναι να δοκιμάσετε και τον[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μανιτάρια φρικασέ με σπανάκι

(photo: Κώστας Κωβαίος) Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, τα μανιτάρια είναι ίσως το αγαπημένο μου υλικό στην κουζίνα. Υλικό απλό, αλλά συνάμα πολύπλοκο με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ρεβίθια με πορτοκάλι

Όταν δοκίμασα για πρώτη φορά ρεβίθια με πράσα στον φούρνο ορκίστηκα πως έτσι θα τα κάνω πια για πάντα. Τον πάτησα τον όρκο μου, αν και δεν το συνηθίζω. Γιατί[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2022 ® v3 - Επικοινωνία