Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Σταματίας Διακάκη Η chef salad θεωρείται ότι εφευρέθηκε από τον σεφ Victor Seydoux στο Hotel Buffalo στο Μπάφαλο της Νέας[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγέςτης Μαρίας Μεντζέλου Η μπουγάτσα στα χρόνια έχει διανύσει μεγάλο δρόμο, μιας και το ταξίδι της ξεκινάει από την εποχή του Βυζαντίου, στην Κωνσταντινούπολη,[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγέςτου Παναγιώτη Βαραγιάννη Yπάρχει μεγάλος αριθμός διατροφικών σχημάτων και επιλογών σίτισης που εφαρμόζονται παγκοσμίως με ποικίλες επιπτώσεις στην υγεία του[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΥλικά 700 γρ. διάφορα μανιτάρια 150 ml ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 150 ml κρασί λευκό 1 μαρουλιά 1/2 ματσάκι άνηθο 1 μικρή καυτερή πιπεριά[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΑγγελική Καλαμπόκα , Food Blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα, στους 170 βαθμούς Κελσίου. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε την φόρμα του κέικ.[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΤην περίοδο της νηστείας, πριν το Πάσχα χρειάζεται να γίνουμε ιδιαίτερα ευρηματικοί όσον αφορά το φαγητό, κυρίως γιατί τα παιδιά τρέφουν ιδιαίτερη…[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΔες τη συνταγή... Τα κανελόνια με κάθε συνδυασμό είναι ωραία αλλά αυτή την συνταγή θα την λατρέψεις! Υλικά 500 γρ σπανάκι, χοντροκομμένο (ζυγισμένο μετά το[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΚατερίνα Θεολόγου , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεπλένουμε τις φακές καλά και τις ρίχνουμε σε μια μέτρια κατσαρόλα. Προσθέτουμε κρύο νερό (6-7 φλ.τσαγιού νερό) και[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΓιάννης Λουκάκος , Σεφ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για τα καλαμάρια: Γεμίζουμε τα καλαμάρια με τη γέμιση του πλιγουριού Κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες, ώστε να μη χυθεί η[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΓιάννης Λουκάκος , Σεφ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ιδρώνουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει καλά. Αλατίζουμε,[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΒαγγελιώ Κασσαπάκη , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφού ετοιμάσουμε τις γαρίδες, κόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε με το ελαιόλαδο και το σκόρδο στην κατσαρόλα μας.[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΕυτυχία Μαυραντζά, Food blogger Για το ρύζι: Πλύντε το ρύζι κάτω από τρεχούμενο νερό μέχρι να βγεί καθαρό. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα. Ρίξτε το[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΑγγελική Καλαμπόκα , Food Blogger Ψιλοκόβουμε τους χουρμάδες και τα καρύδια Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα. Μόλις αρχίσει να αχνίζει, αποσύρουμε από[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΔοκιμάστε την! Κι όμως! Υπάρχει συνταγή για τούρτα κατσαρόλας, που σίγουρα θα λατρέψετε! Κάνουμε μια κρέμα: Βάζουμε στην κατσαρόλα 1 λίτρο γάλα να[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΑγγελική Καλαμπόκα , Food Blogger Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια μικρή μακρόστενη φόρμα για ψωμί και[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΚολοκυθάκια γεμιστά: Μία μοναδική συνταγή με αυγολέμονο, που μπορείτε να απολαμβάνετε όλο το χρόνο. Γι αυτό και εμείς στο enimorotiko.gr ψάξαμε και βρήκαμε για[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΜιλάμε για ένα ζουμερό, αφράτο κέικ σοκολάτας με αρώματα πορτοκαλιού και σταγόνες σοκολάτας. Και το καλύτερο δεν σας το είπα… είναι νηστίσιμο!! Και[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΚατερίνα Θεολόγου , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεπλένουμε τις φακές καλά και τις ρίχνουμε σε μια μέτρια κατσαρόλα. Προσθέτουμε κρύο νερό (6-7 φλ.τσαγιού νερό) και[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές