Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Πρώτη φορά έφτιαξα αυτή τη συνταγή σήμερα και ομολογώ ότι εξεπλάγην! Γιατί δεν την είχα φτιάξει τόσα χρόνια που την είχα στο τετραδιάκι μου; Την ονομάζουν Θεσσαλική μπατζίνα αλλά θα την έλεγα και ομελέτα φούρνου διότι τα υλικά είναι τα ίδια. Είναι αφράτη, ελαφριά, ζουμερή, με διακ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr