banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Χταποδι Ξιδατο

Οδηγιες

Για να απολαύσετε το χταπόδι δεν χρειάζετε να βρεθείτε σε παραθαλάσσια περιοχή...Αγοράστε το από το ιχθυοπωλείο της γειτονιάς σας και μαγειρέψτε το όπως σας προτείνει ο Νίκος Γιαλούρης, σεφ του Κτήματος Νικολέλη... Καλή σας όρεξη! Υλικά 1κιλό Χταπόδι 50ml Ξύδι κόκκινο 250ml Ελαιόλαδο 3 κουταλιές του γλυκού μουστάρδα 2 κρεμμύδι ξερό 3 φύλλα δάφνης Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη Εκτέλεση Κόβουμε το κεφάλι από το χταπόδι και του αφαιρούμε τα μάτια. Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει σε χαμηλή φωτιά με ένα ποτήρι νερό, το κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα και τα φύλλα δάφνης. Το αφήνουμε να βράσει για 60 λεπτά. Με ένα μαχαίρι θα ελέγξουμε αν το χταπόδι έχει μαλακώσει. Με μια τρυπητή κουτάλα το βγάζουμε από τη κατσαρόλα και το αφήνουμε να κρυώσει. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Αφού το χταπόδι μας έχει κρυώσει, το κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και είμαστε έτοιμη. Καλή μας όρεξη .

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Ναι
  • Στο φούρνο Οχι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. FAQ
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία