Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά: 1 βούτυρο πλάκα λιωμένο 1 ζαχαρούχο 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 βανίλια ξύσμα από πορτοκάλι σταγόνες κουβερτούρα Εκτέλεση: Χτυπάμε το βούτυρο αφού το λιώσουμε με το ζαχαρούχο, το ξύσμα και τη βανίλια. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά και τέλος τη κουβερτούρα, ζυμώνοντα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο myownkallisblog.blogspot.gr