banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπλακ φορεστ βεφα | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κανταιφι με Ανθοτυρο

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 φύλλο κανταΐφι
  • Μισό κιλό ανθότυρο
  • 300 γραμμάρια ζάχαρη
  • 1 μικρή κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλάκι κανέλα
  • 3 βαννίλιες
  • Κοπανισμένα καρύδια


Υλικά για το σιρόπι:
  • 1 κούπα μαύρη ζάχαρη
  • 1 φλυτζανάκι χυμό λεμονιού
  • 1 ξύλο κανέλας
  • 3 γαρύφαλα
  • 2 ποτήρια νερό


Εκτέλεση:
  • Για να φτιάξουμε την γέμιση, ανακατεύουμε σε μίξερ το ανθότυρο, την κανέλα, την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη και τις βανίλλιες.
  • Ανοίγουμε το μισό φύλλο σε βουτυρομένο ταψί και στρώνουμε ομοιόμορφα την γέμιση.
  • Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο φύλλο και βουτυρώνουμε ελαφρά με ενα πινελάκι και την πάνω μεριά του φύλλου.
  • Ψήνουμε στους 180° με 200° βαθμούς για 20-30 λεπτά,ανάλογα με την δύναμη του φούρνου μας.
  • Το βγάζουμε απο το φούρνο και ρίχνουμε το σιρόπι. Αφήνουμε για 15 λεπτά να τραβήξει και ρίχνουμε απο πάνω το καρύδι και πασπαλίζουμε με κανέλα.


Μπορείτε να το συνοδεύσετε με μια μπάλα παγωτό με γεύση πικρή σοκολάτα. Εγώ το προτιμώ σκέτο αλλά με το παγωτό έχει άλλη γλύκα!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • λεμόνι
  • κανέλα
  • ζάχαρη
  • βανίλια
  • σοκολάτα
  • ανθότυρο
  • παγωτό
  • γαρύφαλλο
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Ναι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία