μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι | cupcakes recipe ελληνικα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | ευκολο τσιζκεικ με digestive
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Scrambled Eggs

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Πώς θα φτιάξετε καλά scrambled eggs:

Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας.

Εκτέλεση
Σπάστε όσα αυγά θέλετε σε ένα μπωλ (εγώ χρησιμοποιώ 2 ανά άτομο). Προσθέστε 1 κουταλιά σούπας νερό ανά αυγό (όχι γάλα) και χτυπήστε τα όλα με ένα συρμάτινο χτυπητήρι αυγών ή ένα πηρούνι μέχρι να γίνει μια αφρώδης μάζα. Εν τω μεταξύ, έχετε ζεστάνει λίγο λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μεσαία θερμοκρασία.
Αποφύγετε τη ψηλή θερμοκρασία . Μη νομίσετε πως θα κερδίσετε χρόνο αυξάνοντας τη θερμοκρασία, θα τα κάνετε χειρότερα. Ρίξτε μέσα τα χτυπημένα αυγά.

και το μεγάλο μυστικό... ανακατεύετε συνεχώς τα αυγά με μια ξύλινη κουτάλα ή κάτι παρόμοιο. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ώσπου κάθε μπουκιά να είναι αφράτη και ελαφριά μαγειρεμένη.
Μπορείτε να προσθέσετε λίγο τριμμένο τυρί μόλις τα αυγά αρχίσουν να παίρνουν κάποιο σχήμα.

Αδειάστε τα σε ένα πιάτο, σερβίρετε με φρυγανισμένο ψωμί και χυμό για πρωϊνό ή με φρέσκα λαχανικά, φρούτα και κράκερς για μεσημεριανό, ή με ζεστή σούπα και ψωμί για δείπνο.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • τυρί
  • αυγό
  • γάλα
  • ψωμί
  • λάχανο
  • κάστανα

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • τυρί
  • αυγό
  • γάλα
  • ψωμί
  • λάχανο
  • κάστανα

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία