Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Η συνταγή αυτή είναι μια παραλλαγή του Μπακαλιάρου Μπουρδέτο που φτιάχνουνε στην Κέρκυρα. Νόστιμη και εύκολη για όσους αγαπούν τον παστό μπακαλιάρο αλλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή σας μέρα! Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, που κάταφερε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ελληνική κουζίνα είναι ομολογουμένως μία από τις καλύτερες του κόσμου (αν όχι η καλύτερη). Η αφθονία και η φρεσκάδα των υλικών επιτρέπουν τη δημιουργία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε πολλές παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας, από τηγανιτός με σκορδαλιά έως φρικασέ και σούπα! Σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, που κάταφερε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα): 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού ή 1 κιλό γαλέο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα (κεντανές), ή άγρια πράσα 1 μεγάλο μάτσο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού ή 1 κιλό γαλέο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα (κεντανές), ή άγρια πράσα 1 μεγάλο μάτσο μάραθα[...]
Πηγή: greekmasa.grBραστών συνέχεια: Της "Σωτήρως" σήμερα και το έθιμο θέλει μπακαλιάρο παστό! Εδώ στη Μεσσηνία μάλιστα συνηθίζεται ο τηγανητός με σάλτσα ντομάτα. Εγώ θυμήθηκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού ή 1 κιλό γαλέο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα (κεντανές), ή άγρια πράσα 1 μεγάλο μάτσο μάραθα[...]
Πηγή: yumyum.gr