Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Ένα γρήγορο φαγητό που μας έκανε η μητέρα μου και το κάνω και εγώ τώρα. Όταν ξαλμυρίζω μπακαλιάρο για άλλη χρήση (τηγανιτό πλακί κ.τ.λ) φροντίζω να βάλω[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή αυτή είναι μια παραλλαγή του Μπακαλιάρου Μπουρδέτο που φτιάχνουνε στην Κέρκυρα. Νόστιμη και εύκολη για όσους αγαπούν τον παστό μπακαλιάρο αλλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτήν την σουπίτσα την πρωτοδοκιμάσαμε από τα χεράκια της συννυφάδας μου της Ελένης και ήταν πεντανοοοοόστιμη!!!!! Στην περίπτωση που σας αρέσει ο παστός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος έχει μια ιδιαίτερη θέση στη μαγειρική της Κρήτης. Υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές για μπακαλιάρο και τον συνδυάζουμε με ό,τι φανταστείτε.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή σας μέρα! Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, που κάταφερε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ελληνική κουζίνα είναι ομολογουμένως μία από τις καλύτερες του κόσμου (αν όχι η καλύτερη). Η αφθονία και η φρεσκάδα των υλικών επιτρέπουν τη δημιουργία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, που κάταφερε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο (περίπου 1 κιλό) σε κομμάτια (Εναλλακτικά μπορούμε να πάρουμε φιλέτο ελαφρώς αλατισμένου μπακαλιάρου Που δεν χρειάζεται να[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά: 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο (περίπου 1 κιλό) (Εναλλακτικά μπορούμε να πάρουμε φιλέτο ελαφρώς αλατισμένου μπακαλιάρου Που δεν χρειάζεται να βγάλουμε το[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΠάστες αμυγδάλου , οι γνωστές πάστες νουγκατίνα . Μία υπέροχη πάστα που όλοι αγαπάμε. Φανταστική συνταγή απο τις sintagespanos-zaxaroplastiki . Υλικά: Για το[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες25η Μαρτίου και ο μπακαλιάρος έχει την τιμητική του στο τραπέζι του Έλληνα σε όποιο μέρος του κόσμου και αν ζει! Κορυφαία επιλογή είναι το αχτύπητο δίδυμο[...]
Πηγή: magiacook.grBραστών συνέχεια: Της "Σωτήρως" σήμερα και το έθιμο θέλει μπακαλιάρο παστό! Εδώ στη Μεσσηνία μάλιστα συνηθίζεται ο τηγανητός με σάλτσα ντομάτα. Εγώ θυμήθηκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr