Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1/2 φλ. λεμόνι 1 κουτ. γλ. μουστάρδα 1 αυγό λίγο αλάτι-πιπέρι 3/4 λίτρου καλαμποκέλαιο Ανακατεύω σ'ένα μπωλ με μίξερ τα υλικά όλα, εκτός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 φλ. μαγιονέζα 1/4 φλ. μασκαρπόνε 1/3 φλ. φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος 1 κ.σ. κάρυ 1 κ.γ. πάπρικα αλάτι μαύρο πιπέρι Ανακατεύουμε ελαφρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grwww.stopikaifi.gr Φτιάξτε μαζί μας μια εύκολη και γρήγορη σπιτική μαγιονέζα StoPikaiFi.gr Υλικά: 1 πατάτα καλά βρασμένη 100gr αραβοσιτέλαιο η ηλιέλαιο 1 κρόκο[...]
1 αυγό 2 φλυτζάνια αραβοσιτέλαιο 1 κοφτή κουτ. σούπας μουστάρδα χυμό απο μισό λεμόνι λίγο αλάτι Σε ένα μίξερ,βάζω το αυγό και το χτυπάω με τον αναδευτήρα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά Πατάτα 1 τεμ μέτρια και βρασμένη Μουστάρδα σε σκόνη 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Σπορέλαιο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού Χυμός[...]
Πηγή: chefoulis.grΣε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιούμε ωμό αυγό γι' αυτό και θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε αυγά καλής ποιότητας. Μπορείτε φυσικά να παστεριώσετε τους κρόκους σε[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grH συγκεκριμένη συνταγή είναι συνταγή του Θερμομίξ, όμως μπορούμε να την κάνουμε και με το απλό μίξερ. Είναι υπέροχη και ελαφριά στη γεύση!!! Υλικά 250 γρ[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά: 150 γρ. καρύδια 4 κ.σ. φρέσκο θυμάρι ή 1 κ.γ. αποξηραμένο 80 γρ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 120 γρ. νερού πιπέρι αλάτι Μέθοδος παρασκευής: Μουλιάστε[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά 1 φλιτζανι μαγιονεζα 1/4 του φλιτζανιου μασκαρπονε 1/3 >> φρεσκος βασιλικος ψιλοκομμενος 1 κουταλια της σουπας καρυ 1 [...]
Πηγή: greekmasa.grΕιναι ιδανική μαγιονέζα για να δυναμώσει την γέυση στα θαλλασσινά . Τι χρειαζόμαστε: 2 Κρόκοι αυγού Λάδι απο ενα κουτάκι αντζούγιες Ηλιέλαιο οσο παρει ανάλογα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (1 φλιτζάνι) : 1 φλιτζάνι έτοιμη μαγιονέζα 2 κουταλάκια πάστα τσίλι Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τα συστατικά και τα φυλάμε σε σκεπασμένο δοχείο μέχρι 2[...]
Πηγή: yumyum.gr