Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1/2 φλ. λεμόνι 1 κουτ. γλ. μουστάρδα 1 αυγό λίγο αλάτι-πιπέρι 3/4 λίτρου καλαμποκέλαιο Ανακατεύω σ'ένα μπωλ με μίξερ τα υλικά όλα, εκτός[...]
Πηγή: cookpad.com/grwww.stopikaifi.gr Φτιάξτε μαζί μας μια εύκολη και γρήγορη σπιτική μαγιονέζα StoPikaiFi.gr Υλικά: 1 πατάτα καλά βρασμένη 100gr αραβοσιτέλαιο η ηλιέλαιο 1 κρόκο[...]
1 αυγό 2 φλυτζάνια αραβοσιτέλαιο 1 κοφτή κουτ. σούπας μουστάρδα χυμό απο μισό λεμόνι λίγο αλάτι Σε ένα μίξερ,βάζω το αυγό και το χτυπάω με τον αναδευτήρα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά Πατάτα 1 τεμ μέτρια και βρασμένη Μουστάρδα σε σκόνη 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Σπορέλαιο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού Χυμός[...]
Πηγή: chefoulis.grΗ μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή χυμό λεμονιού, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕάν δεν μας αρέσει η έντονη γεύση της κλασικής μαγιονέζας και θέλουμε μια πιο ελαφριά, που να μοιάζει με του εμπορίου (χωρίς τα συντηρητικά ), μπορούμε να την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grH συγκεκριμένη συνταγή είναι συνταγή του Θερμομίξ, όμως μπορούμε να την κάνουμε και με το απλό μίξερ. Είναι υπέροχη και ελαφριά στη γεύση!!! Υλικά 250 γρ[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά γιά μία δόση: ½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα εβαπορέ 1 φλιτζάνι τσαγιού σπορέλαιο (καλαμποκέλαιο είναι προτιμότερο) 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: greekcook.grΕιναι ιδανική μαγιονέζα για να δυναμώσει την γέυση στα θαλλασσινά . Τι χρειαζόμαστε: 2 Κρόκοι αυγού Λάδι απο ενα κουτάκι αντζούγιες Ηλιέλαιο οσο παρει ανάλογα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη μαγιονέζα την είχα συνηθίσει με το βραστό ψάρι. Όταν η μάνα μου είχε όρεξη έστρωνε πάνω από το ψάρι μια μαγιονέζα, τη στόλιζε και με κομμένα καρότα που[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr