Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Μαγιονέζα νόστιμη με καλαμποκέλαιο και ξύδι και έτοιμη σε 2 λεπτά. Τι χρειαζόμαστε: 2 αυγά (προτιμήστε βιολογικά) 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλιά σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grH συγκεκριμένη συνταγή είναι συνταγή του Θερμομίξ, όμως μπορούμε να την κάνουμε και με το απλό μίξερ. Είναι υπέροχη και ελαφριά στη γεύση!!! Υλικά 250 γρ[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com100 ml ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 50 ml γάλα φρέσκο λίγο αλάτι 1 κ.σ. ξίδι Οδηγίες Βάζω όλα τα υλικά σε πλαστικό δοχείο και τα χτυπάω με το minipimer[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχη σως για ψητά σχάρας, σουβλάκια, λουκάνικα, κ.λ.π. Ιδανική για πίτες με σουβλάκι, ή πίτες με γύρο. Επίσης για σάντουιτς, βρώμικα, μπουρίτος, και για[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΥλικά: 150 γρ. καρύδια 4 κ.σ. φρέσκο θυμάρι ή 1 κ.γ. αποξηραμένο 80 γρ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 120 γρ. νερού πιπέρι αλάτι Μέθοδος παρασκευής: Μουλιάστε[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά 1 κρόκος και 1 αυγό ολόκληρο 2 κ.σ μουστάρδα 2 κ.σ ξύδι 125 ml ελαιόλαδο 250 ml αραβοσιτέλαιο Χτυπάμε λίγο τα αυγά να αφρίσουν Προσθέτουμε το ξύδι και[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά 1 κρόκος και 1 αυγό ολόκληρο 2 κ.σ μουστάρδα 2 κ.σ ξύδι 125 ml ελαιόλαδο 250 ml αραβοσιτέλαιο Χτυπάμε λίγο τα αυγά να αφρίσουν Προσθέτουμε το ξύδι και[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΕάν δεν μας αρέσει η έντονη γεύση της κλασικής μαγιονέζας και θέλουμε μια πιο ελαφριά, που να μοιάζει με του εμπορίου (χωρίς τα συντηρητικά ), μπορούμε να την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 φλ. λεμόνι 1 κουτ. γλ. μουστάρδα 1 αυγό λίγο αλάτι-πιπέρι 3/4 λίτρου καλαμποκέλαιο Ανακατεύω σ'ένα μπωλ με μίξερ τα υλικά όλα, εκτός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή χυμό λεμονιού, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιούμε ωμό αυγό γι' αυτό και θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε αυγά καλής ποιότητας. Μπορείτε φυσικά να παστεριώσετε τους κρόκους σε[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΥλικά Πατάτα 1 τεμ μέτρια και βρασμένη Μουστάρδα σε σκόνη 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Σπορέλαιο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού Χυμός[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αυγό 2 (ένα ολόκληρο και από το άλλο μόνο τον κρόκο) Αλάτι 1/4 κουταλάκι γλυκού Ξύδι 1 κουτάλι σούπας Μουστάρδα πικάντικη 1 κουταλάκι γλυκού Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: chefoulis.gr1 αυγό 2 φλυτζάνια αραβοσιτέλαιο 1 κοφτή κουτ. σούπας μουστάρδα χυμό απο μισό λεμόνι λίγο αλάτι Σε ένα μίξερ,βάζω το αυγό και το χτυπάω με τον αναδευτήρα[...]
Πηγή: cooktherapy.grwww.stopikaifi.gr Φτιάξτε μαζί μας μια εύκολη και γρήγορη σπιτική μαγιονέζα StoPikaiFi.gr Υλικά: 1 πατάτα καλά βρασμένη 100gr αραβοσιτέλαιο η ηλιέλαιο 1 κρόκο[...]
Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. μαγιονέζα 1/4 φλ. μασκαρπόνε 1/3 φλ. φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος 1 κ.σ. κάρυ 1 κ.γ. πάπρικα αλάτι μαύρο πιπέρι Ανακατεύουμε ελαφρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά γιά μία δόση: ½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα εβαπορέ 1 φλιτζάνι τσαγιού σπορέλαιο (καλαμποκέλαιο είναι προτιμότερο) 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: greekcook.gr