Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Χωρίς αυγά, χωρίς χρήση μπλέντερ. Πολύ εύκολη. Υλικά που πάντα υπάρχουν στο σπίτι. Ιδανική για την νηστεία των Χριστουγέννων που περιλαμβάνει αρκετό ψάρι. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίπα να σας δείξω πως φτιάχνω τη μαγιονέζα αν και είμαι σίγουρη οτι το ξέρετε όλοι.Εγώ κάνω συχνά γιατί η κόρη μου τη βάζει στα σάντουΐτς των εγγονιών μου και[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΗ μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή χυμό λεμονιού, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕάν δεν μας αρέσει η έντονη γεύση της κλασικής μαγιονέζας και θέλουμε μια πιο ελαφριά, που να μοιάζει με του εμπορίου (χωρίς τα συντηρητικά ), μπορούμε να την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαι για νηστεία.... Νομίζω η συνταγή προέρχεται από το σιωπηλό πλέον Hungry For Life...μπλογκ σημείο αναφοράς για τους πρώτους food bloggers, το οποίο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια μαγιονέζα που δεν κινδυνεύετε .... 1)Να κόψει 2) Είναι τρόπο τινά "μακράς διαρκείας" 3) Αν θέλετε βάζετε αυγό Ας δούμε υλικά και τρόπο παρασκευής.... Υλικά[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1 κρόκο από μεσαίο αυγό 1 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι 2 κ.γ. μουστάρδα 30 ml ελαιόλαδο 220 ml ηλιέλαιο 1-2 κ.σ. νερό (αν χρειαστεί) αλάτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: ¼ κούπα ξύδι μήλου (μηλόξιδο) 1 κ.σ. νέκταρ αγαύης ½ κούπα ηλιέλαιο ή άλλο ελαφρύ λάδι 2-4 κ.σ. αμύγδαλα μεγάλα και αποφλοιωμένα (ποικιλία[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜαγιονέζα Εκτυπώστε τη συνταγή! Πρώτη official ανάρτηση!! Τι συγκίνηση!!! ....και κάπου εδώ στέρεψα από ιδέες για το τι να γράψω στην εισαγωγή (πού πήγε η[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.gr1 αυγό, ολόκληρο (σε βάρος περίπου 60 γρ) 90-100 ml καλαμποκέλαιο 1-1 +1/2 κ.γ. μουστάρδα (σπιτική ) ή Dijon εμπορίου) 120 γρ στραγγιστό γιαούρτι 1 κ.γ. χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΒάζουμε σε μια κατσαρόλα 1/2 φλυτζάνι αλεύρι και 2 φλυτζάνια νερό. ανακατεύουμε καλά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πήξει. Αφήνουμε να[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr* για να ξέρετε τι τρώτε Εκτός από τις ιδέες που θα βρείτε εδώ για να καταναλώσετε τα κόκκινα αυγά σας, μια ακόμα πολύ νόστιμη ιδέα είναι ένα dip αβγού στο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΒάζουμε σε μια κατσαρόλα 1/2 φλυτζάνι αλεύρι και 2 φλυτζάνια νερό. ανακατεύουμε καλά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πήξει. Αφήνουμε να[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΤη μαγιονέζα την είχα συνηθίσει με το βραστό ψάρι. Όταν η μάνα μου είχε όρεξη έστρωνε πάνω από το ψάρι μια μαγιονέζα, τη στόλιζε και με κομμένα καρότα που[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr2 κ.σ. γεμάτες, κρέμα γάλακτος σόγιας 1 κ.σ. γεμάτη, μουστάρδα 1 κ.σ. χυμό λεμονιού (κάνει και ξύδι, λευκό) 1 τσιμπιά μαύρο πιπέρι 1 τσιμπιά ψιλό αλάτι 4 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr