Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Πιτάκια με μιζίθρα κρητικά Τι χρειαζόμαστε: 1/2 φλιτζάνι βούτυρο 1/2 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι γάλα 1 φλιτζάνι ζάχαρη 3 αυγά 1 φλιτζάνα νερό χλιαρό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα σας δίνω τα ονειρεμένα μυζηθροπιτάκια με δυόσμο και φράουλα. Είναι τα κλασσικά γλυκά καλτσούνια της Κρήτης με μια δικιά μου τσαχπινιά. Είναι άνοιξη...[...]
Πηγή: bostanistas.gr250 γραμμ. αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξίδι από κρασί 1/2 κ.γλ. αλάτι 3/4 (περίπου) ποτηριού νερό χλιαρό Για τη γέμιση 250 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη ζύμη 1 ποτήρι βούτυρο 1 ποτήρι ζάχαρη 1 ποτήρι γάλα εβαπορέ 2 αυγά 2 Μπέικιν Πάουντερ 1 κιλό Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Για τη γέμιση 1 κιλό μυζήθρα[...]
Πηγή: argiro.grΜια ακόμα συνταγή μας στο περιοδικό στείλε τη συνταγή σου! Άλλη μια από τις συνταγές μας, φιλοξείται στο τεύχος του Δεκεμβρίου, στο περιοδικό στείλε τη συνταγή[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΥλικά για την ζύμη. 1500 γρ.αλεύρι σκληρό η για τσουρέκια 1 κύβος νωπή μαγιά η δυο φακελάκια ξηρή μαγιά 1και1,5 κούπες νερό ζεστό το οποίο έχετε βράσει μαζί με[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕκτέλεση Ζύμης Βάζουμε σε μπολ όσο αλεύρι χρειαζόμαστε ανάλογα με την ποσότητα γέμισης. Στύβουμε μέσα το μισό χυμό λεμονιού και λίγο ακόμα από το υπόλοιπο των[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για το ζυμάρι 1 κιλό και λίγο παραπάνω αλεύρι σκληρό η για όλες τις χρήσεις 1/2 ποτήρι νερού λάδι ελαιόλαδο 1 αυγό 2 φακελάκια ξηρή μαγιά η 2 κύβοι νωπή[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για το ζυμάρι 1 κιλό και λίγο παραπάνω αλεύρι σκληρό η για όλες τις χρήσεις 1/2 ποτήρι νερού λάδι ελαιόλαδο 1 αυγό 2 φακελάκια ξηρή μαγιά η 2 κύβοι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧανιώτικη συνταγή. Τα φτιάχνουμε το Μ.Σάββατο. Τι χρειαζόμαστε: ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 1/2 φλυτζανάκι του καφέ λάδι νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση Ζύμης Βάζουμε σε μπολ όσο αλεύρι χρειαζόμαστε ανάλογα με την ποσότητα γέμισης.Στύβουμε μέσα το μισό χυμό λεμονιού και λίγο ακόμα από το υπόλοιπο των[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για την ζύμη. 1500 γρ.αλεύρι σκληρό η για τσουρέκια 1 κύβος νωπή μαγιά η δυο φακελάκια ξηρή μαγιά 1και1,5 κούπες νερό ζεστό το οποίο έχετε βράσει[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣήμερα λοιπόν θα κάνουμε καλιτσούνια, αλλά όχι γλυκά, όπως είναι τα ανεβατά, και τα λυχναράκια. Θα κάνουμε αλμυρά Πασχαλινά καλιτσούνια, τα οποία συνηθίζουν να[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grυλικά 1/2 κ. αλεύρι 5 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. χυμό λεμονιού 1/2 φλ.τσ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι νερό, όσο σηκώσει γέμιση 1/2 κιλό μαλάκα (φρέσκο κρητικό τυρί) 1/2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ θεία μου η Χ., η αδελφή του πατέρα μου, ήταν πληθωρικός άνθρωπος , αυτό που λέμε large στη σύγχρονη ελληνική. Πληθωρική στα αισθήματα, στην αγκαλιά, στο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠροειδοποίηση: το ποστ είναι διπλοσέντονο. Όποιος βαριέται μπλα μπλα μπα, ας πάει κατευθείαν στη συνταγή. Η ιστορία ξεκινάει 16 χρόνια πριν, όταν εγώ και ο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: για το φυλλο 1 1/2 κιλο αλεύρι για ολες τις χρησεις 1/2 κ.γ. αλάτι 2 κ.σ. λάδι νερό οσο παρει 1/2 ποτηρακι του καφε τσικουδιά υλικα για τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ακόμα συνταγή μας στο περιοδικό στείλε τη συνταγή σου! Άλλη μια από τις συνταγές μας, φιλοξείται στο τεύχος του Δεκεμβρίου, στο περιοδικό στείλε τη συνταγή[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.gr