Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Μπαρμπούνι μαρινάτο με μους παντζαριού: Εστιατόριο «Βαρούλκο», σεφ Λευτέρης Λαζάρου. Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μπαρμπούνια (καθαρισμένα, χωρίς τα κεφάλια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 4 μπαρμπούνια μεγάλα ή κουτσομούρες (τουλάχιστον 200 γρ. καθένα) 1/2 φλιτζ. τσ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, εξαιρετικής ποιότητας 1 λεμόνι 1/2 φλιτζ. τσ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1- 1 1/2 κιλ. μπαρμπούνια μέτρια, μεγάλα 4 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη 3 σκ. σκόρδου λιωμένες 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κ.κ. ρίγανη ή θυμάρι 1κ.κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1- 1.200 κιλ. μπαρμπούνια μέτρια Αμπελόφυλλα, ανάλογα με τα ψάρια 2 κ.κ ρίγανη, θυμάρι ή θρούμπι 1/2 φλ.τσ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 λεμόνι (το χυμό) 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 6-7 μέτρια προς μεγάλα μπαρμπούνια 2 ώριμες ντομάτες 4 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1/2 μικρό ματσάκι μαϊντανό 1 μικρό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδου 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami