Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Βάση μαρέγκας ..την είχα δει πρόσφατα στην τηλεόραση αλλα δεν πρόλαβα να σημειώσω τις αναλογίες και τη δοκίμασα όπως αναφέρω πιο κάτω και βγήκανε πολύ καλές.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας περίσσεψαν ασπράδια και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Τι άλλο από μαρέγκες; Μαρέγκες μικρές, μαρέγκες μεγάλες, μαρέγκες λευκές, μαρέγκες χρωματιστές,[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr"Σοβαρά τώρα, τι μου λέει αυτή, δεν ξέρω να φτιάχνω μαρέγκα;", ίσως αναρωτηθείτε. Φαντάζομαι πως είναι γνωστό τι ακριβώς είναι η μαρέγκα και πως φτιάχνεται.[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΑυτές τις μαρέγκες δεν τις έφτιαξα για να σας τις προτείνω ως γλυκό για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, ούτως ή άλλως η γιορτή αυτή δε μου λέει τίποτα, αλλά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαταπληκτικοί οι μπεζέδες με γεύση πορτοκάλι. Θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα !!! ΥΛΙΚΑ 4 ασπράδια αυγών μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους ή 120 γραμ. ασπράδια 150[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΕπειδή πλησιάζει ο γάμος της κόρης μου , εκτός από δίπλες που είναι έθιμο του συζύγου, ήθελα να φτιάξω και μπεζέδες ή μαρέγκες . Λευκό γλυκό και αέρινο.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΓια τη μαρέγκα 5 ασπράδια (150γρ.) 150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια Για την κρέμα λεμονιού 4 αυγά 350γρ. ζάχαρη χυμός από 2 λεμόνια 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com4 ασπράδια 130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1/2 κ.σ. κάρδαμο, τριμμένο ξύσμα από 1-2 πορτοκάλια 50 γρ. αμύγδαλο φιλέ, καβουρδισμένο Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια πολύ ελαφριά και εύκολη τουρτίτσα! Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 4 ασπράδια 120γρ. ζάχαρη άχνη 120γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 βανίλια Λίγο ξύδι Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφρύ, ωραίο και πάρα πολύ απλό! Τι χρειαζόμαστε: 4 ασπράδια από μεγάλα αυγά 1 ποτήρι ζάχαρη βανίλια 1 κουταλιά σούπας ξύδι 1 βαρυγεμάτη κουταλιά σούπας corn[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 αυγά (μόνο το ασπράδι τους) σε θερμοκρασία δωματίου 250γρ. ζάχαρη άχνη ½ κ.γ. λεμόνι (ο χυμός του) Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 90 ο C. Χτυπάμε σε γυάλινο[...]
Πηγή: cooklos.gr4 ασπράδια 1/2 κουτ. γλυκού κρεμόριο 1 κούπα (200 γρ) ζάχαρη άχνη Εσάνς βανίλιας (προαιρετικό) Τα πράγματα είναι απλά: Πιάνω το μίξερ, χτυπάω στη δυνατή[...]
Πηγή: cooktherapy.gr