Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 100 συνταγές
Μια πραγματικά υπέροχη χορτόπιτα που συνδυάζει τις νοστιμιές των ελληνικών χορταρικών και τις μοναδικές γεύσεις των ελληνικών τυριών, μέσα σε τραγανό[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλησπέρα σας!!! Τελικά, μιαν αδυναμία στις πίτες την έχω... θα μου πείτε "μόνον στις πίτες;;;;" " Όχι μόνον", θα σας απαντήσω, αλλιώς θα γινόμουν food[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Για τη γέμιση 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και στραγγισμένο 2 πράσα μεγάλα (το τρυφερό μέρος μόνο, το υπόλοιπο το κρατάμε για ζωμούς) 1 ματσάκι φρέσκα[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά: Υλικά για τη ζύμη 900 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3/4 φλιτζανιού του καφέ ελαιόλαδο 1/4 φλιτζανιού του καφέ ξύδι 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Oι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πιο νόστιμη πίτα που μοσχοβολάει Ελλάδα! Η γέμισή της αποτελείται από άγρια μυρωδάτα χόρτα, μοναδικής νοστιμιάς: μυρώνια, καυκαλήθρες, λάπατα, παπαρούνες,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1 πακέτο παραδοσιακό φύλλο κατά προτίμηση φρέσκο 1 κιλό χόρτα (κατά προτίμηση άγρια, καυκαλήθρες, μυρώνια κλπ ) 500 γρ. σπανάκι φρέσκο 4 πράσα ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.comΟι χορτόπιτες είναι εξαιρετικές αλλά γίνονται καλύτερες με σπιτικό φύλλο, γιατί τα χόρτα πάντοτε διατηρούν κάποια υγρασία που, ακόμα και μετά το ψήσιμο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grTη συνταγή αυτή την βρήκα στο tlife και αμέσως τη δοκίμασα σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Είναι παραδοσιακή, είναι νόστιμη και δεν θα σε βάλει στον μπελά του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι πίτες της Κρήτης είναι κυρίως πίτες τηγανιού (φυσικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το χανιώτικο μπουρέκι , την κρεατότουρτα και τον τζουλαμά, αλλά στο φούρνο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι η εποχή της πίτας. Μέχρι τις Απόκριες δίνουν και παίρνουν στα σπίτια μας εδώ στην Κρήτη παντός είδους μυζηθρόπιτες τόσο με ξινή όσο και με γλυκιά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛοιπόν, όπως ξέρετε, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και η ιστορία έχει ως εξής: Το ποστ αυτό είναι παλιό. Πολύ παλιό. Περίμενε στο συρτάρι πολύ καιρό να βγει.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grγια τη γέμιση: 1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο 1 πράσο 1 ματσάκι καυκαλήθρες 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μυρώνια 1 ματσάκι μάραθο 1 ματσάκι σέσκουλα 600 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΦρέσκο σπανάκι με περίμενε σήμερα γυρίζοντας από το γραφείο – ας είναι καλά η μανούλα μου που μας προμηθεύει με φρέσκα προϊόντα από την λαϊκή της[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΝηστίσιμες και πεντανόστιμες, ωραιότατο ελαφρύ γεύμα για το γραφείο ή το σχολείο! Υλικά: 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο (8 φύλλα) Μισό κιλό φρέσκο σπανάκι 1 ματσάκι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑπειρες τηλεφωνικές συζητήσεις ...επί παντός επιστιτού . Φιλενάδα δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά φύλλο χωριάτικο και πίτες κάνω καλές. Έτσι ήρθε και το mail[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 12 ) Για το φύλλο: 1/2 κιλό αλεύρι 1 ποτήρι μικρό ελαιόλαδο 1 κ. σούπας ξύδι νερό Για τη γέμιση: 1 κιλό σέσκουλα 1/2 κιλό παπαρούνες 3[...]
Πηγή: sidages.gr