Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Μια πραγματικά υπέροχη χορτόπιτα που συνδυάζει τις νοστιμιές των ελληνικών χορταρικών και τις μοναδικές γεύσεις των ελληνικών τυριών, μέσα σε τραγανό[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλησπέρα σας!!! Τελικά, μιαν αδυναμία στις πίτες την έχω... θα μου πείτε "μόνον στις πίτες;;;;" " Όχι μόνον", θα σας απαντήσω, αλλιώς θα γινόμουν food[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ πιο νόστιμη πίτα που μοσχοβολάει Ελλάδα! Η γέμισή της αποτελείται από άγρια μυρωδάτα χόρτα, μοναδικής νοστιμιάς: μυρώνια, καυκαλήθρες, λάπατα, παπαρούνες,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνας συνδυασμός που δίνει τέλεια αποτελέσματα! Έχω ξαναγράψει πόσο εκτιμώ τις «πανωμερίτικες» πίτες φούρνου. Αν στις πίτες τηγανιού είμαστε ειδικές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grυλικά 1 κ. διάφορα χόρτα ( σέσκουλα, λάπατα, τσουκνίδα, σπανάκι, βρούβες κλπ. ή μόνο ένα από αυτά) 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 πακέτο παραδοσιακό φύλλο κατά προτίμηση φρέσκο 1 κιλό χόρτα (κατά προτίμηση άγρια, καυκαλήθρες, μυρώνια κλπ ) 500 γρ. σπανάκι φρέσκο 4 πράσα ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grυλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή ανάλογο σπιτικό φύλλο 1/2 κ. σπανάκι 1/2 κ. σέσκουλα ή λάπαθα 2 μεγάλα πράσα 7-8 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 ματσάκια καυκαλήθρες 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι η εποχή της πίτας. Μέχρι τις Απόκριες δίνουν και παίρνουν στα σπίτια μας εδώ στην Κρήτη παντός είδους μυζηθρόπιτες τόσο με ξινή όσο και με γλυκιά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grTη συνταγή αυτή την βρήκα στο tlife και αμέσως τη δοκίμασα σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Είναι παραδοσιακή, είναι νόστιμη και δεν θα σε βάλει στον μπελά του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι καλύτερο από μια σπιτική πιτούλα? ΥΛΙΚΑ 1 κιλό διάφορα άγρια χόρτα( λάπαθα, σέσκουλα, τσουκνίδες, παπαρούνες,ραδίκια, ζοχοί) 1/2 κιλό σπανάκι 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΛοιπόν, όπως ξέρετε, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και η ιστορία έχει ως εξής: Το ποστ αυτό είναι παλιό. Πολύ παλιό. Περίμενε στο συρτάρι πολύ καιρό να βγει.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grγια τη γέμιση: 1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο 1 πράσο 1 ματσάκι καυκαλήθρες 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μυρώνια 1 ματσάκι μάραθο 1 ματσάκι σέσκουλα 600 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΤο να κάνεις μια ωραία χορτόπιτα είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα στον κόσμο· απλούστερο απ’ το να κάνεις ένα xl-άκι, αστείο μπροστά στο photoshop, πιο[...]
Πηγή: pandespani.comΦρέσκο σπανάκι με περίμενε σήμερα γυρίζοντας από το γραφείο – ας είναι καλά η μανούλα μου που μας προμηθεύει με φρέσκα προϊόντα από την λαϊκή της[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΝηστίσιμες και πεντανόστιμες, ωραιότατο ελαφρύ γεύμα για το γραφείο ή το σχολείο! Υλικά: 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο (8 φύλλα) Μισό κιλό φρέσκο σπανάκι 1 ματσάκι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑπειρες τηλεφωνικές συζητήσεις ...επί παντός επιστιτού . Φιλενάδα δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά φύλλο χωριάτικο και πίτες κάνω καλές. Έτσι ήρθε και το mail[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.com