Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
H Πανακότα ( panna cotta , δηλαδή ψημένη κρέμα) είναι από τα πιο γνωστά Ιταλικά επιδόρπια. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες της στην Ιταλική περιφέρεια του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕλαφρυ,δροσερο γλυκο με διακριτικο αρωμα μαστιχας και ζελε με κομματια βυσσινου. Ιδανικο για ολες τις εποχες, και γιατι οχι και μετα το Πασχαλινο τραπεζι.(?)[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grάρωμα μαστίχας και κερασένια καρδιά Κατακαλόκαιρο κι ο Αύγουστος τρέχει προς το τέλος του. Ο ήλιος, η ζέστη, τα μπάνια... όλα ζητούν δροσερά κι ελαφρά γλυκά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠανακότα με άρωμα μαστίχας Χίου Υλικά 600 ml κρέμα γάλακτος 100 ml γάλα φρέσκο 6 κρύσταλλοι μαστίχας Χίου 60 γρ. ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνης φρέσκα φρούτα και[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΘα το φτιάχνετε συχνά !!! Υλικά 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 500 γρ. γάλα πλήρες 120 γρ. ζάχαρη 4 γρ. κρύσταλλοι μαστίχας 15 γρ. ζελατίνη, σε φύλλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕλαφρυ,δροσερο γλυκο με διακριτικο αρωμα μαστιχας και ζελε με κομματια βυσσινου. Ιδανικο για ολες τις εποχες, και γιατι οχι και μετα το Πασχαλινο τραπεζι.(?)[...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr