Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Μια συνταγή πανακότας λίγο διαφορετική στα συστατικά από τις άλλες, αλλά πολύ διαφορετική στη γεύση! Σερβίρεται είτε με σως φράουλας, είτε με σως μελιού. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠανακότα Σοκολάτας Ποσότητα: φόρμα 22 εκατοστών Αποθήκευση Εκτύπωση Χρόνος προετοιμασίας 2 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 10 λεπτά Συνολικός χρόνος 12 λεπτά[...]
Πηγή: craftcooklove.gr600g κρεμα γαλακτος 100g σοκοπαστα 10g φυλλα ζελατινης (2 φυλλα) Ζεστενουμε την κρεμα γαλακτος και μολις παρει βραση την αποσυρουμε απο την φωτια και[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια 2-4 άτομα Για την κρέμα φράουλα 200 γραμμάρια μαρμελάδα φράουλα εμπορίου ή παρασκευάστε σπιτική μαρμελάδα φράουλα 2 τεμάχια φύλλα ζελατίνας 60 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΤι χρειαζόμαστε: 1 λίτρο γάλα (χαμηλό σε λιπαρά) 10 κουταλιές σούπας σκόνη γλυκαντικό 25gr ζελατίνη σε σκόνη μαρμελάδα για διαβητικούς για το σερβίρισμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια σχετικά light και εύκολη συνταγή με μπόλικη μαστίχα θα δροσίσει τα καλοκαιρινά απογεύματά σας και θα ενθουσιάσει εσάς και τους φίλους σας. Υλικά για 6-8[...]
Πηγή: xrysessyntages.com100γρ Φύλλα βασιλικού 200γρ Κρεμά γάλακτος 100γρ Ζάχαρη 3-4 Φύλλα Ζελατίνης 10 Φράουλες 50γρ Ζάχαρη Μέθοδος Εκτέλεσης Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε μια[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 1 κουτί εβαπορέ λάιτ — 7 κ.σ.γλυκαντικό — νερό — χυμό κ ξύσμα από 1 πορτοκάλι — 2 φακελάκια ζελατίνη (20 γρ αν έχετε χύμα)[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 4γρ. μαστίχα Χίου 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη 1 λίτρο γάλα 1 νεροπότηρο χυμό μανταρίνι 1 ½ φλυτζάνι τσαγιού κορν φλάουρ Γλυκό τριαντάφυλλο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα με το γάλα και τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε[...]
Υλικά 1 κουτί εβαπορέ λάιτ — 7 κ.σ.γλυκαντικό — νερό — χυμό κ ξύσμα από 1 πορτοκάλι — 2 φακελάκια ζελατίνη (20 γρ αν έχετε χύμα) Εκτέλεση Βάζουμε στην[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 Lt Κρέμα γάλακτος 35% 100g ζάχαρη 1/2 κουτ. τσαγιού κοπανισμένη μαστίχα 24g ζελατίνες 1. Μουσκεύω τις ζελατίνες σε κρύο νερό για 10' να μαλακώσουν. 2. Βάζω[...]
Πηγή: cooktherapy.grwww.stopikaifi.gr Φτιάξτε μαζί μας μια υπέροχη πανακότα με γιαούρτι StoPikaiFi.gr Υλικά: 1 λίτρο γάλα 150gr ζάχαρη 150gr γιαούρτι 3 φύλλα ζελατίνης Μέλι για το[...]
Πανακότα με σοκοπάστα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Ο υποψήφιος Master Chef μαγειρεύει πανακότα με σάλτσα φράουλας
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα με το γάλα και τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε[...]
Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βράζουμε 100 γρ. από το σοκολατούχο γάλα. Μόλις πάρει βράση, στραγγίζουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα ρίχνουμε στο ζεστό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr