Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Μέρες που είναι είπα να βάλω κι ένα επετειακό πιάτο!! Παραδοσιακά στο μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, υπήρχε πάντα μπακαλιάρος παστός τηγανιτός μετά σκορδαλέας.[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 22/03/2017 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μπακαλιάρος πλακί με κρεμμύδια, ντομάτες και σταφίδες Μια παραδοσιακή συνταγή (από εδώ)[...]
Πηγή: sintayes.grΟ μπακαλιάρος στιφάδο στην αιχμή του μαγειρικού κόνσεπτ ‘ψάρι στιφάδο’ ή/και ‘ασπόνδυλο στιφάδο’ (πχ. χταπόδι στιφάδο) χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την ελληνική[...]
Πηγή: pandespani.com25η Μαρτίου έρχεται... η παράδοση κυριαρχεί και ο μπακαλιάρος με ένα πλήθος παραλλαγές κάνει την εμφάνισή του. Παστός ή υγράλατος, νωπός ή κατεψυγμένος, έτσι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr21/3/15 Μπακαλιάρος πλακί με σταφίδες για το τραπέζι της 25 ης Μαρτίου για να απολαύσουμε μαζί με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και εορταστική ατμόσφαιρα. [...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 2 Φιλέτα μπακαλιάρου 1 κουταλιά βούτυρο λίγο αλεύρι 1 φλιτζανάκι λάδι 1 κουνουπίδι 2 ντομάτες 2 κουταλιές βούτυρο κρεμμύδι άνηθος χυμός λεμονιού [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 700 γρ υγραλάτο ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο 120 ml ελαιόλαδο 120 γρ κρεμύδι ψιλοκομμένο 150 ML κρασί λευκό γλυκό 250 ML ζωμό από πετρόψαρα 250 γρ ελληνικό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 2 μικρά φιλέτα μπακαλιάρου ή 1 μεγάλο ξαλμυρισμένο κομμένο σε 6 μερίδες 7 μεγάλες φρέσκες ντομάτες ώριμες, αλλά σφιχτές 2 κρεμμύδια τριμμένα 1 κιλό[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο ψάρι και τα χόρτα είναι διατροφική μου συνήθεια. Το ψάρι με τα χόρτα όμως είναι διατροφική μου λατρεία. Πρωτοδοκίμασα μπακαλιάρο με σταμναγκάθι σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΘέλουμε 1 περίπου κιλό μπακαλιάρο σε στρογγυλά φιλέττα χωρίς κόκκαλο ( τα δικά μου τα παίρνω κατεψυγμένα απο τον Μαρινόπουλο ). Σέλινο μαζί με τα φυλλαράκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr400 γρ μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος 3 πατάτες κομμένες σε ροδέλες 2 πράσα μεγάλο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 2 κρεμμύδια σε ροδέλες 1/2 ματσάκι άνηθο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Ένα φύλλο μπακαλιάρο παστό 4 κρεμμύδια ξερά 4 κρεμμύδια φρέσκα 4 μεγάλες πατάτες 4 μανιτάρια –αγαρικά ( ασπρομανίταρα του εμπορίου) 2 ώριμες[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr25η Μαρτίου έρχεται... η παράδοση κυριαρχεί και ο μπακαλιάρος με ένα πλήθος παραλλαγές κάνει την εμφάνισή του. Παστός ή υγράλατος, νωπός ή κατεψυγμένος, έτσι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Μπακαλιάρος 500 γρ. παστός ή κατεψυγμένος Κρεμμύδια ξερά 3 τεμ ψιλοκομμένα Πατάτες 500 γρ Ντομάτες 4 τεμ ξεφλουδισμένες, οι μισές ψιλοκομμένες Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: chefoulis.grΣτη Boqueria, την κεντρική αγορά τροφίμων της Βαρκελώνης, την πιο γοητευτική ίσως από τις αγορές της Ευρώπης, πουλιούνται κάθε λογής πολύχρωμα θαλασσινά-[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για τέσσερα άτομα: 600 γρ. μπακαλιάρος φρέσκος 500 γρ. μύδια φρέσκα 3 τεμ. πράσο 1 σέλινο (ματσάκι) 1 σελινόριζα 5 λεμόνια 200 ml λευκό κρασί 1 λίτρο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2-4 άτομα 1 κρεμμύδι καθαρισμένο 2 δαφνόφυλλα λίγοι κόκκοι πιπεριού λίγα κλωναράκια άνηθο 500 γραμμάρια πράσα καθαρισμένα 350 γραμμάρια καρότα καθαρισμένα[...]
Πηγή: sidagi.gr1 κιλό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 6-7 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1/2 φλ. τσαγιού λευκό[...]
Πηγή: argiro.gr