Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό μπακαλιάρος παστός 2 μεγάλα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλυτζάνι τσαγιού πολτό ντομάτας 1/2 φλυτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: greekcook.gr4 κομμάτια παστού μπακαλιάρου (200 γρ. το καθένα) 3 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 πράσινες πιπεριές 2 κόκκινες αποξηραμένες πιπεριές 4-5 μέτρια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookυλικά 1.200 γρ. μπακαλιάρος παστός 450 γρ. πατάτες 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες 4-5 σκ. σκόρδο, σε φετάκια 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κ. μπακαλιάρος παστός 3/4 κ. πατάτες 8-9 σκ. σκόρδο, κομμένες στη μέση 1 μεγάλο καρότο σε φέτες 1 κομμάτι σέλερυ (ή σέλινο) 3 λεμόνια, το χυμό 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiφωτό: Γιώργος Δρακόπουλος Όλη η παράδοση της Σαντορίνης σε μια μπουκιά. Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης ηγήθηκε της σωτηρίας των σπάνιων υλικών της θηραϊκής γης από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1 μπακαλιάρος βάρους 2 κιλών, ή 2 μπακαλιάροι βάρους 1 κιλού ο καθένας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο 60 cl έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 200 -250 γρ. καθένας 8 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι μπύρα ξανθιά (330 ml) 3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami800γρ. παστός μπακαλιάρος χοντρός 1 κρεμμύδι 4 πατάτες 3 σκελίδες σκόρδου αλάτι και πιπέρι 100γρ. αλεύρι 1/4 της κούπας ελαιόλαδο Κόβετε τον μπακαλιάρο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠλησιάζει η 25η Μαρτίου, όπου παραδοσιακά τρώμε μπακαλιάρο-σκορδαλιά! Η Έλενα και η Μαρία , που είναι από των φρονίμων τα παιδιά, μας έχουν ήδη δώσει συνταγές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 ποτήρι γάλα 2 ποτήρια νερό. 1 φιλέτο μπακαλιάρου 150 γραμ.(υγράλατος, ξαλμυρισμένος για 24 ώρες όπου αλλάζουμε το νερό) 1 αυγό για κάθε άτομο αλάτι μπόλικο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜέρες που είναι είπα να βάλω κι ένα επετειακό πιάτο!! Παραδοσιακά στο μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, υπήρχε πάντα μπακαλιάρος παστός τηγανιτός μετά σκορδαλέας.[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr800γρ. παστός μπακαλιάρος χοντρός 1 κρεμμύδι 4 πατάτες 3 σκελίδες σκόρδου αλάτι και πιπέρι 100γρ. αλεύρι 1/4 της κούπας ελαιόλαδο Κόβετε τον μπακαλιάρο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 κομμάτια παστού μπακαλιάρου(200γρ. το καθένα) 2 κρεμμύδια 2 κόκκινες αποξηραμένες πιπεριές 200 γρ. πράσινες πιπεριές 600 γρ. κολοκυθάκια 1/2 λίτρο ελαιόλαδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 6 άτομα 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 1 κιλό φρέσκα σέσκουλα 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 5 σκελίδες σκόρδο χυμό 1 λεμονιού αλάτι,[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 κιλό βακαλάος υγράλατος Ισλανδίας. 2 πατάτες ½ κιλό μανιτάρια χονδροκομμένα 2 πιπεριές πράσινες 2 πιπεριές κίτρινες 2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια 2 πράσα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για τέσσερα άτομα: 600 γρ. μπακαλιάρος φρέσκος 500 γρ. μύδια φρέσκα 3 τεμ. πράσο 1 σέλινο (ματσάκι) 1 σελινόριζα 5 λεμόνια 200 ml λευκό κρασί 1 λίτρο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami